po29042024

Pro muže
úterý, 27 říjen 2015 09:56

PUMA Sportstyle je tady a má šmrnc!

I pro poslední čtvrtletí přichází PUMA se skvělými barvami, pohodlnými materiály a originálním designem. Nové kousky z lifestylové kolekce PUMA jsou vhodné pro jakékoliv volnočasové aktivity. Je naprosto jasné, že si je zamilujete! Navíc teď můžete vyhrát bundu z téhle kolekce – stačí pozorně číst a správně zodpovědět soutěžní otázku, třeba budete mít štěstí právě vy!

S tím jak roste cena pozemků, ať už pro výstavbu rodinného domu nebo jen pro zahradu, lidé vybírají stále častěji lokality umístěné ve svahu. Cena těchto parcel totiž nezřídka příznivější. Nižší pořizovací náklady jsou však vykoupeny jiným problémem – jak se se vypořádat se svažitým terénem? Při správném navržení úpravy svahu a použití betonových zahradních prvků, to zas tak složité není. Stačí využít různé palisády, opěrné zídky a schodiště. Relativně snadno tak získáte potřebný prostor pro trávení volného času a zároveň dodáte zahradě jedinečnou atmosféru. Výsledek se pak vymyká unifikovaným plochým anglickým trávníkům a poutá pohledy návštěvníků.

Vítězem 6. ročníku MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa se stal potřetí v řadě Martin Kempf z Ristorante KOGO Albatross Golf Resort ve Vysokém Újezdě. Ve finále, které se konalo dnes v rámci festivalu Foodparade v pražské Troji, porazil konkurenci 19 šéfkuchařů. Soutěžící měli za úkol připravit dva úhledné filety bez kostí a kůže z pětikilové ryby. Porota kontrolovala čas, výtěžnost, kvalitu výsledného filetu i čistotu pracoviště.

úterý, 08 září 2015 07:29

Törggelen: Tak chutná podzim

Kdy jindy poznat jihotyrolskou gastronomii, než při příležitosti oslav jídla a vína. Törggelen, největší událost podzimu v Jižním Tyrolsku, začíná již na konci září na statcích místního farmářského sdružení Roter Hahn. 26. září v 19:00 se rozžehnou kaštanové ohně tzv. Keschtnfeuer, které oficiálně zahájí slavnosti Törggelenu. Na 24 farmách budou farmáři, kromě nabídky kvalitního vína, pražených kaštanů a přípravy místních specialit, organizovat výlety a degustační programy.

čtvrtek, 27 srpen 2015 06:27

Největší autoshow roku v Praze!

Všichni milovníci aut zbystřete! Milujete rychlou jízdu, nebo se jen rádi z auta kocháte přírodou, preferujete sportovní vozy, nebo dáváte přednost těm rodinným? Anebo vám snad záleží jen na barvě? Ať tak či onak, vítáni jste všichni! Takže vezměte kamarády, nebo i manželky s dětmi a přijďte si užít největší autoshow v Praze, kde si budete moci nejen prohlížet auta od obyčejných po ta nejluxusnější, ale budete se v nich moci i projet!

úterý, 25 srpen 2015 12:15

Máte plán na neděli? Co takhle brunch?

Chtěli byste si dopřát v neděli luxusní gurmánský zážitek? Pak vyrazte 30. srpna na brunch do Restaurant Hradčany a stylově se rozlučte s prázdninami. Přijďte si s rodinou a přáteli vychutnat nedělní brunch plný báječných specialit, které pro vás připravil šéfkuchař Petr Patočka se svým týmem. Pro děti je připraven speciální dětský program.

Balance Club Brumlovka zorganizoval již 7. ročník tenisového turnaje dvojic. Brumlovka Tenis Cup 2015 proběhl v neděli 26. července na kurtech ve Vyskočilově ulici v Praze 4. Určen byl nejen pro členy klubu, ale i širokou veřejnost. Vítězové si odnesli velmi zajímavé ceny od štědrých partnerů.

pátek, 07 srpen 2015 11:27

Příprava sushi - doma a kvalitně!

Asijská kuchyně se vyznačuje výraznými chutěmi, které dohromady tvoří lahodný aromatický celek. Ingredience se liší oblast od oblasti, avšak všechny kuchyně často využívají nezbytnou surovinu – rýži. Ta se dá zpracovat na milion různých způsobů od tradičního sushi, přílohy ke křehkému masu až po mléčné dezerty.

V létě se víc než kdykoli jindy chceme cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle. Nekonečnou inspirací pro nás může být středomořská kuchyně. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a lehké masové pokrmy, které přímo vybízí k použití olivového oleje. Už dávní Řekové věděli, co je dobré a zdravé zároveň. Přeneste kousek řeckého slunce přímo na váš talíř s olivovými oleji Minerva a zahajte léto ve svěžím duchu.

Po více než 100 letech ožívá branický Dominikánský dvůr v rukou Zemského řemeslného pivovaru, který zde plánuje vyrábět pivo, vybudovat restauraci a hotel a celý dvůr zrekonstruovat. Ve čtvrtek 9. července byla slavnostně zpřístupněna veřejnosti venkovní část areálu, kde bude provozován letní pivní bar.