po29042024

úterý, 27 říjen 2015 09:56

PUMA Sportstyle je tady a má šmrnc!

I pro poslední čtvrtletí přichází PUMA se skvělými barvami, pohodlnými materiály a originálním designem. Nové kousky z lifestylové kolekce PUMA jsou vhodné pro jakékoliv volnočasové aktivity. Je naprosto jasné, že si je zamilujete! Navíc teď můžete vyhrát bundu z téhle kolekce – stačí pozorně číst a správně zodpovědět soutěžní otázku, třeba budete mít štěstí právě vy!

 

Říká se, že boty dělají člověka, o PUMA R698 ALL OVER SUEDE to platí dvojnásob! Tyhle tenisky z rodiny PUMA Trinomic jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a jejich povrch je tvořen semišem. Technologie PUMA Trinomic se zrodila v raném období běžeckého boomu, kdy se sport začínal přesouvat ze závodišť do ulic. Revoluční technologie dostala první podobu na přelomu 80. a 90. let, jejím základem byly buňky ve tvaru plástve.

Z tohoto původního konceptu se postupně vyvinula dnešní známá technologie PUMA Trinomic, která je v oblasti paty a přední části chodidla tvořena vzduchem naplněnými šestihrannými buňkami. Původní design tohoto modelu z roku 1991 byl vylepšený tvarovanými očky pro snadné utažení a dalšími detaily. Tyhle tenisky nejen skvěle vypadají, ale jsou také maximálně pohodlné. Perfektně se k nim hodí stylová pánská bunda PUMA EVO WINDBREAKER, která je vyrobena z větru odolného materiálu. Extrémně lehká bunda se dvěma originálními zipy má postranní zapínací kapsy a nastavitelné lemy rukávů na suchý zip. V bundě se skvělým designem s celoplošnou grafikou zaujmete na první pohled!

A co k teniskám a bundě? Pod bundu oblékněte triko PUMA GRAPHIC TEE v jednoduchém designu s originálním střihem a prodlouženým dolním lemem. Triko je vyrobené ze 100% bavlny a je proto maximálně pohodlné, na zádech má navíc originální grafiku. V chladnějších dnech využijete i mikinu PUMA Crew Sweat pro volný čas. Ta má klasický rovný střih, jednoduchý design a je vyrobena z příjemného materiálu. Pokud patříte mezi milovníky tepláků, doporučujeme PUMA EVO SWEAT PANT.

Ty jsou vyrobeny z příjemného a velmi pohodlného materiálu, mají nastavitelný pas, zužující se nohavice zakončené elastickým lemem a dvě přední kapsy. Teď už zbývá jen vyrazit na nákupy a následně se těšit z obdivných pohledů kolemjdoucích!

Soutěžní otázka:

Jak se jmenují ikonické tenisky od značky PUMA, jejichž technologie se zrodila už na přelomu 80. a 90. let?

 

a) PUMA evoSPEED

b) PUMA Trinomic

c) PUMA IGNITE

Výherce získá sportovní bundu velikosti M

Sv0jbxEjC9veUnWGYyUkEEaBgo06BQ1amYS7GlNOzzLX9mHD9ufDvKxjduW474Jx9XuO eM

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. listopadu 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Puma".

Výherce bude informován emailem či telefonicky. Vyhrává 150. správná odpověď.