03052024

středa, 23 září 2015 10:39

Vychutnejte si nové karamelové menu

Málokoho baví čekat na letišti, než se pohodlně usadí do své sedačky v letadle. Využijte tento čas a dopřejte si karamelovou kávu s desertem v nově otevřených kavárnách SO! COFFEE, příjemném prostředí, kde odstartujete své cesty do světa. Zpříjemnit si čekání mohou cestující na Letišti Václava Havla Praha v nových kavárnách SO! COFFEE. Útulné prostředí, které je speciálně navrženo pro potřeby a pohodlí cestujících. Příjemná křesla, uvolněná atmosféra, vše pro navození klidu a pohody před samotnou cestou na dovolenou či služební cestu.

S příchodem podzimu připravili baristé kaváren SO! COFFEE pro své zákazníky nové, karamelové Cappuccino, které příjemně zahřeje a krásně navodí atmosféru podzimu. Lahodnou kávu vám připraví personál na ručně vyráběném espresso kávovaru La Marzocco přímo z italské Florencie. Karamelové cappuccino je skvělou a chutnou alternativou tradičního nápoje, který je charakteristický velkým množstvím pěny. Ve spojení s křehkým karamelovo-ořechovým dortem s lehce slaným nádechem, vás tato kombinace vystřelí do sladko-slaného království.

Na to všechno se můžete těšit, pokud si budete chtít zkrátit dobu čekání, než se vydáte na svou dovolenou nebo pracovní cestu. Kavárny SO! COFFEE najdete v terminálu 2 prst C v přízemí a v 1. patře.

Podzimní tip: Karamelové menu

Karamelové menu obsahuje:

* Karamelový Brownie Cheesecake Supreme

* Karamelové Cappuccino 400ml

Doporučená cena: 195Kč Bližší informace na www.airest.cz

 

SO! COFFEE je mezinárodní řetězec kaváren, spadající pod skupinu Lagardere Travel Retail, který má své pobočky v Polsku, a Rumunsku. Nové dvě pobočky se otevřou v následujících měsících ve Francii a Španělsku. První dvě pobočky jsou i na LVHP.

Kavárny SO! COFFEE spadají pod společnost Airest Czech Republic. V České republice je vlastníkem společnosti Airest společnost HDS Retail Czech Republic. Od začátku letošního roku je společnost Airest Czech Republic vlastněna společnosti Lagardere Travel Retail.

O společnosti Lagardére Travel Retail:

V roce 2014 dosáhly tržby Lagardére Travel Retail 3, 2 miliard Euro. Společnost má zastoupení v 30 zemích. A to na 150 letištích a 700 železničních stanic v Evropě, Středním Východu, Africe, Severní Americe a Asii. Lagardére Travel Retail nabízí kompletní sortiment výrobků a služeb pro uspokojení každého cestujícího po celou dobu jeho cesty. Jako člen skupiny Lagardére Travel Retail společnost využívá HDS Retail Czech Republic, a.s. mezinárodní know – how získané dlouholetým působením v maloobchodě a profituje z výzkumů a testů, cílených na zvýšení kvality nabízených služeb a zlepšení efektivity prodeje. Právě schopnost reagovat na zvyšující se náročnost zákazníka.

Soutěž:

Kolik je kaváren SO! COFFEE na letišti Václava Havla Praha?

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "SO! COFFEE".