čt02052024

čtvrtek, 24 září 2015 01:00

Soutěž: Vyhrajte voucher do Pepe Lopez

Pravou mexickou kulinářskou show můžete okusit v pražské restauraci Pepe Lopez. Pepe Lopez je typicky mexická restaurace s cocktail barem a music clubem, která se snaží vykreslit mexickou národní identitu v našich podmínkách. Ingredience pro přípravu jídel jsou dovážené přímo z Mexika, což je základ pro zachování originálních receptur. Dále se v restauraci specializují na tradiční mexický alkoholický nápoj - tequilu. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Připraví zde i jídla vhodná pro děti.

Restaurace je i ideálním místem pro firemní vánoční večírek, který je možný uspořádat v prostorách Music clubu, který je pod restaurací. Jsou to příjemné prostory s kapacitou až 180 lidí.

 Soutěž:

Chcete vyhrát voucher na kozumaci do Pepe Lopez?

Pak odpovězte na naši soutěžní otázku: Kolik váží Maxi Burrito v síti mexických restauracích Pepe Lopez?

 

Odpověď najdete na www.pepelopez.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Pepe Lopez". Výherce bude informován emailem či telefonicky. Vyhrává 150. správná odpověď.