čt02052024

středa, 16 prosinec 2015 00:00

Coolpad Porto: Ultratenká a ultralehká paráda

Coolpad Porto je 4,7palcový smartphone, který představuje jeden z nejtenčích telefonů na trhu. Má totiž 7,9 mm tloušťku a v zahnutých rozích ještě méně. Díky těmto rozměrům a zaobleným zádům padne skvěle do ruky. Navíc váží jen 119 gramů, díky čemuž nebude v kabelce žádnou přítěží.

Jeho kryt je vytvořen z přírodních semínek kešu. Inovativní materiál je tak ekologicky šetrný a zároveň vhodný i pro design telefonu. Díky této skladbě na něm nezůstávají otisky prstů ani make-upu. Disponuje připojením 4G LTE, díky čemuž zajistí velmi rychlý přenos mobilních dat.

Zadní kamera telefonu vlastní 8 megapixelů včetně LED blesku, zadní pak 5 megapixelů. Zajistí tak perfektní selfie fotky. Pokud nebudete chtít mačkat žádné tlačítko, na fotoaparátu si můžete snadno nastavit speciální funkci, která pořídí fotku, pokud se do fotoaparátu usmějete.

S Coolpad Porto lze snadno ovládat televizi nebo například měnit dálkově teplotu klimatizace. Díky zabudovanému infračervenému senzoru tak ušetříte spoustu kroků a přispějete k domácímu pohodlí. K dispozici je v bíle variantě, později i v černé.

Soutěž:

Chcete vyhrát Coolpad Porto?

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí?

Z jaké země pochází značka Coolpad?

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 22. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "porto":

Vyhrává 199. správná odpověď.