03052024

úterý, 01 září 2015 06:45

Vykročte s Deichmannem do podzimu pravou (botou)

Slunné dny nám pomalu dávají sbohem. Je na čase vyzbrojit se do sychravého počasí kvalitní, odolnou a přitom trendy obuví. Pojďte se s námi podívat na hity v podzimním obouvání.

Stejně jako na jaře také na podzim se na výsluní bude držet obuv typu Chelsea. Tato obuv s pružnými vsadkami po stranách a povětšinou kulatou špičkou je velice pohodlná. Její výška ke kotníkům je do podzimního marastu ideální a obuv zároveň splňuje požadavky aktuálních trendů. Dá se nosit se sukněmi ke kolenům, skinny kalhotami nebo třeba v kombinaci se šortkami a silnějšími punčocháči.

Do módy se vracejí také „farmářky", obuv, která se s oblibou nosila v 90. letech. Jedná se vlastně o polobotky doplněné vyšší profilovanou podešví. Budou je zdobit rozmanité perforace a prošívání.

Pokud jste si v poslední době oblíbily pánský styl a do svého šatníku se nebojíte zařadit pánské prvky, jako jsou boyfriend džíny, volné košile nebo kravaty, určitě se zamilujete také do polobotek v pánském stylu.

Dáváte naopak raději přednost ženskosti a eleganci? Ani na vás Deichmann nezapomíná. Můžete si totiž vybrat z desítek modelů lodiček nebo nízkých i vysokých kozaček na podpatku.

Barvám budou vévodit tmavší podzimní tóny, jako je hnědá, vínová, tmavě modrá, tmavě zelená nebo černá.

S obuví jsou neodmyslitelně spjaty kabelky. Má ladit kabelka s obuvi, nebo ne? To je otázka, na kterou módní guru odpovídají každý rok jinak. V podzimní kolekci Deichmann objevíte kabelky, které jsou svým barevným i tvarovým provedením natolik univerzální, že je můžete nosit k jakémukoliv typu a barvě obuvi.

Klasické obdélníkové kabelky s uchem doplňují kabelky v trapézovém vzhledu i menší modely, které můžete nosit křížem přes prsa. Nechybí ale také kabelky ve výrazných barvách, jako je modrá, korálově červená nebo žlutá.


Více informací a internetový obchod Deichmann naleznete na www.deichmann.com.

Soutěž:

Nyní máte možnost vyhrát jednu ze tří poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Deichmann. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Jedna ze značek pánské obuvi, kterou najdete u Deichmanna, se jmenuje Venice. Tento anglický název značí město, které známe pod jménem:


a) Benátky

b) Řím

c) Miláno

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. září 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "deichmann"

Výherce bude informován emailem či telefonicky.