st15052024

pondělí, 02 únor 2015 06:52

Bombay Saphire párty v klubu Radost FX

Ve středu 28.1.byl slavnostně otevřen v klubu Radost FX nový lounge. Celou akci moderoval herec, režisér a především srdeční fotbalista Jakub Kohák. Do klubu dále zavítali moderátor Petr Vojnar a modelky Nikol Moravcová a Míša Študková.


Lounge music

K příjemnému strávení volného večera je určen Lounge. Tlumená světla, pohodlná křesla a sofa v orientálním stylu, bar s nabídkou více než 390 nápojů. Kromě denní nabídky delikátních pokrmů je připravena od středy do soboty kvalitní hudební produkce s našimi Lounge DJs jenž dotváří příjemnou atmosféru v plně klimatizovaném prostředí. Přijďte se svými přáteli posedět nad sklenkou či dobré večeři a vychutnejte si atmosféru lounge nocí.

A co dalšího nabízí tento podnik v samotném srdci Prahy?
CAFE

Již při vstupu Vás přes skleněné výlohy upoutá anticky vyhlížející a útulné Café. Od 11 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané ve všech částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou vaječných omelet, vaflí a kombinovaných menu.
LOUNGE

K příjemnému strávení volného času je určen Lounge. Tlumená světla, pohodlná křesla a sofa v orientálním stylu, bar s nabídkou více než 390 nápojů. Kvalitní hudební reprodukce a o víkendech Live DJ Lounge dotváří příjemnou atmosféru v plně klimatizovaném prostředí. Od 11:30 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané ve všech částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou vaječných omelet, vaflí a kombinovaných menu.
GALERIE

Galerie je naším staro-novým barem. Tato část restaurace byla pojmenována na základě dřívější funkčnosti jako Galerie výstavní. Došlo k výstavbě nového baru a celkové změně interiéru. Celkem je možno pohodlně usadit na 50 hostu. Tato část restaurace je navíc obohacena o čtvrteční, páteční a sobotní loungové noci s Live DJi Petrem K a Timem Otisem. Velmi oblíbená je též část restaurace s příhodným názvem VIP, která je částečně oddělena od ostatních stolů v restauraci na vyvýšeném ohraničeném stupínku. Nabídka menu je ve stejném rozsahu jako u ostatních dvou restauracích Café a Lounge. Galerie též slouží jako salónek pro privátní večírky, je jí možno uzavřít a uspořádat zde menší produkci včetně odlišné nabídky cateringu.

Další zajímavé články v této kategorii: « Kingsman: Tajná služba Divočina »