ne28042024

pátek, 10 říjen 2014 04:45

Trendy v bundách a kabátech – do čeho se stylově zahalit letošní sezónu?

Podzimní trendy v kabátkách a bundách jedou po dvou odlišných liniích – pastelové barevnosti a barevné střídmosti se sázkou na maximální efekt. A obě chutnají zatraceně dobře!

„Letošní sezónu otevřely jednak barvy a pak typické zemité odstíny podzimu, které jsou však pozvednuté zajímavými aplikacemi,“ říká Jana Dishani módní stylistka Stilago. I letos zůstávají nesmrtelné přírodní odstíny a materiály. Užijete si ale i úplné novinky jako je jasná žlutá, která na kabátech a bundách vypadá obzvlášť skvěle. „I já sama jsem si tuto barvu oblíbila a zvolila jsem ji jako klíčovou barvu pro focení letošní sezónního Stilago tutorialu,“ doplňuje Jana.

Miss Pinkie

Přivítáte ale také barvy. Královnou mezi pastely, která kraluje podzimním módním trendům, je pastelově růžová. Trend světle růžové pokračuje! Pokud jste si tenhle odstín oblíbili, doplňte svůj šatník o další skvělé kousky v růžovém odstínu. Tato barva se bude nosit také v zimě.

Leopardi vzory

Zvířecí motivy opět hlásí svůj comeback! Proměňte se v divokou šelmu a vytaste drápky v módním leopardním vzoru! Na kabátech jimi 100% zaujmete a pokud se necítíte přímo na celopotisk, dovolte si aspoň malé detaily v tomto provedení – třeba na límci.

Zatáhněte zip!

Co vás letos překvapí, bude záplata zipů - návrháři se do nich přímo zbláznili. Víc, než funkční užití letos ale oceníte zdobnost.

Opáskovaná!

Zima bude cílit i na sofistikovanou ženskost. Letos budou trendy i kabáty s pásky. Krásně vám vytvarují figuru. Ideální je vzít si je například k sukni a punčochám a doplnit o kotníčkové kozačky – prodloužíte tak maximálně délku svých nohou!