út30042024

čtvrtek, 05 únor 2015 07:22

Creative World - nový kreativní park pro rodiny s dětmi

Creative World je novým konceptem zábavního areálu pro dospělé i děti, který se mění s jarem, létem, podzimem i zimou tak, jako příroda kolem nás. Creative world využívá tradic a svátků země, ve které se nachází. Všechny suvenýry, dekorace či dárky, které si návštěvníci vyrobí a posléze odnesou, jsou založeny na tvořivosti, hádání a kvízech, řešení úloh či příběhu a rozuzlení.

„Creative World vznikl na základě neuspokojivé nabídky zábavy a volnočasových areálů v Evropě, nikoliv pouze v ČR. Omezená nabídka nás vedla k tomu, abychom nekritizovaly, ale realizovaly. Jezdit na horských drahách a jíst hranolky a hamburgery, sedět v 4D kině a nechat se unášet příběhem, je sice fajn, ale jednou za rok to stačí," shodují se Helena Neumannová a Milena Krčálová, hlavní protagonistky Creative world.

„Jednou ze zájmových oblastí společnosti Inter IKEA Centre Group, která vlastní a provozuje nákupní centra ve 13 zemích Evropy, v ČR a SR pod obchodní značkou AVION Shopping Park, je orientace na rodiny s dětmi. Určitě se těšíme na aktivní spolupráci s tímto novým a zcela jistě atraktivním konceptem zaměřeným právě na naši cílovou skupinu. Věříme, že nám vzájemné propojení s konceptem Creative World a dalšími obchodními značkami, jako např. IKEA, ještě více pomůže v naplňování záměrů a cílů naší společnosti," říká Petr Navrátil, Ředitel nákupního centra AVION Shopping Park.

ATMOSFÉRA CREATIVE WORLD

Creative world tvoří venkovní a interiérový areál. Návštěvník vstupuje do přírodou vonícího prostoru s tématem české zahrady. Od dekorací a nábytku přes šťavnatou naučnou stezku národního bohatství se svými kvízy a šiframi až po tvořivé altány pro maminky, děti, babičky i tatínky kutily. Dětem nabídne pohádkové kouty a prostor pro malou procházku zahradou ve čtyřech ročních obdobích se zážitky, které příroda nabízí. Všem napříč věkovou kategorií nabídne aktivní odpočinek. Návštěvníky vždy doprovodí příjemná hudba s českými písničkami pro děti, přírodními a pohádkovými zvukovými efekty pro skutečný návrat do dětství a pohádky.

UKÁZKA VELMI BOHATÉHO PROGRAMU PRO MALÉ I VELKÉ

> Creative Altán či Perníková chaloupka

> Vílí altán s mušlí a perlovým pokladem

> Brouzdání pískem a v pohádce v teplých měsících

> Archeologické naleziště lastur, fosilií, kostí, kamenin či šperků

> Naleziště drahých kamenů a zlata (od jara do podzimu)

> Ježibabí doupě s drahokamy

> Kouzelná vrba

> Samoobslužná relaxační hala, která nabídne deskové hry pro rodinu, přátele, týmy i velkou skupinu s Honzou Vodičkou z Holoubkova, autorem několika úspěšných her v Evropě

> Druming zóna Baff Ole bubnující music nábytek a zóna pro workshopy s bubeníkem a tanečníkem

> Papírový svět - zóna pro stavbu domů, mostů, hradů, zámků, doupat, chaloupek z obřích kartonových kostek a kvádrů.

> Spousta tvorby jako malování na kameny, decoupage a mnoho dalšího

STEZKY, KDE SE NIKDO NENUDÍ

> Zahradnictví – zkouška znalostí z české přírody a zahrady

> Farma - ochutnávka šťáv z českých plodů a bylinek, medu lesního, květového, lesního či lučního a jeho přínos našemu zdraví. Příprava vlastní svačinky dětí z ovoce, zeleniny a aktuálních čerstvých surovin

> Tradice z českého kalendáře - do kterého měsíce zařadí maminka, tatínek či babička s dětmi vyřezanou píšťalku z vrbového dřeva? Zjistit lze v domečku Tradice z českého kalendáře

> U zvířátek - kdo to zpívá? Pozná maminka, tatínek či děti zpěv našich ptáků? Kterou rybu jste chytili? Jak se oblékne myslivec?

> Fámy a pověsti staré Prahy, královské klenoty nebo móda od prvobytně pospolné společnosti až dvacáté století a mnoho dalšího AKCE ÚNOR

Od 2. února "Na Hromnice o den více"... Postěte se s námi po Vánocích a ochutnejte cukety plněné čerstvými rybami z Vysočiny, čerstvého pstruha na grilu nebo bramborové speciality z farmy Pospíšilů s dipem s bylinkami Stezka národního bohatství Vás exkluzivně zavede do tajů zastudena chmeleného piva z Rakovnického pivovaru.

Tvoříme Masopustní a Valentýnské truhlíky, květináče i dekorační dárky Zdobíme Masopustní koblížky a dortíky každý den od 10.00 do 17.00

MENU: Ochutnejte zabijačkové hody, zvěřinové klobásky, masopustní koláče a koblihy

AKCE BŘEZEN

Otevíráme studánky na stezce národního bohatství. Tvoříme břečťanové i květinové věnce a truhlíky, připravujeme se na Velikonoce - kraslice všemi technikami. Tvoříme s buxusem a dřevinami.

MENU: Zvěřinové speciality a návrat k rybím špízům, grilovaný siven s citronovou solí, pstruh na másle s domácí bramborovou kaší. Křupavé bagetky s pomazánkou z čerstvého pstruha, sedlácké brambory v rohlíku.