po29042024

pátek, 12 červen 2015 07:48

Vyhrajte legendární Porsche 911

Asi se mezi milovníky rychlých kol a spáleného benzínu najde málokdo, kdo by nechtěl vlastnit legendární Porsche 911. Tento sportovní vůz můžete získat díky slavné značce Martini. Stačí se zapojit do soutěže a můžete vyhrát nové Porsche 911 v barvách Martini Racing.

Slavná značka Martini se po delší době vrátila do automobilového sportu. V kolotoči závodů Formule 1 je sponzorem stáje Williams. Na okruzích F1 jsou tak k vidění krásné monoposty Martini Williams. Martini myslí na své fanoušky, a proto k tomuto svátku vyhlásila soutěž o legendární sportovní vůz Porsche 911 v barvách Martini Racing.

Co je potřeba udělat pro výhru?

Stačí navštívit webové stránky www.martini.com nebo facebokovou FanPage Martini.

"Soutěž se skládá ze tří kol, přičemž výhry budeme rozdávat za denní a týdenní nejlepší výsledky. Poslední kolo soutěže proběhne v Itálii, kde získá nové Porsche 911 v provedení Martini Racing jeden z výherců státních kol z České republiky, Polska, Maďarska, Litvy, Lotyšska, Estonska, Rumunska nebo Řecka. Součástí výherního víkendu v Itálii je i účast na Velké ceně Itálie Formule 1 v Monze," říká Kateřina Škroudová, brand managerka značky MARTINI.

Týdenní a denní výhry jsou Martini Royal servírovací balíček, sluneční brýle Williams Martini Racing, Triko v barvách Martini Williams a sklenička Martini Royale. Propagace soutěže bude probíhat na facebooku a v druhé polovině června také prostřednictvím hostesek ve vybraných pražských a brněnských barech.

Historie Martini Racing: Od roku 1968 píše Martini Racing závodní historii napříč všemi druhy motorsportu. Její barvy oblékaly a oblékají monoposty od Formule 1, přes vytrvalostní vozy v závodech Le Mans až po závodní speciály světa rallye. Největší boom téhle značky italského lihovaru naplno propukl až v roce 1970, kdy jeho legendární barvy obléklo Porsche na svůj prototyp 917 a zvítězilo s ním na plné čáře.

Dnes ho můžeme potkat na závodních tratích, protože jeho barvy obléká závodní tým Formule 1 Williams a stále také Porsche, které propůjčilo legendární modro-bílo-červené barvy svému supersportovnímu plug-in hybridu s označením 918.