st15052024

čtvrtek, 26 únor 2015 08:53

Lumia 435 nyní dostupná v České republice

Společnost Microsoft dnes oznámila dostupnost modelu Microsoft Lumia 435 v České republice za cenu 2390 Kč. Lumia 435 je první Lumia z řady 400 a dosud cenově nejdostupnější Lumia vůbec. Díky nejdůležitějším funkcím smartphonu, systému Windows Phone a přístupu k nejnovějším aplikacím umožní vyzkoušet si výhody Windows Phone ještě většímu okruhu uživatelů.

* Bezproblémově přepínejte mezi webovými stránkami a aplikacemi či hrami díky dvoujádrovému procesoru a RAM o velikost 1GB, které zařízení dodávají potřebný výkon.

* Vyberte si mezi hlasovými a video hovory díky integraci Skype a čelní kameře.

* Prohlížejte, komentujte, upravujte nebo sdílejte dokumenty v terénu díky plnohodnotnému balíku Microsoft Office, který je v telefonech předinstalován.

* Mějte své fotky, videa a dokumenty Office vždy bezpečně zálohované na bezplatném cloudovém úložišti OneDrive s kapacitou až 30 GB 1.

* Jednoduše vyřizujte pracovní i soukromou korespondenci přímo ze smartphonu Lumia díky předinstalované aplikaci Microsoft Outlook.

* Rychle a snadno foťte prostřednictvím programu Lumia Camera. Foťte, editujte a sdílejte úžasná selfie díky přední kameře a aplikaci Lumia Selfie.

* Poskládejte si domovskou obrazovku podle svých představ díky nejnovější verzi Windows Phone 8.1 s aktualizací Lumia Denim. Využít můžete Centrum akcí a složky Live Folders.

* K nejnovějším funkcím se dostanete díky pravidelným updatům systému Windows Phone.

Lumia 435 bude dostupná v České republice na přelomu března a dubna 2015. Ve volné distribuci bude dostupná ve verzi Dual SIM v barvách zelená, oranžová, bílá a černá, během dubna se pak přístroj objeví v nabídce operátorů v provedení Single SIM a to v barvách bílá a černá. Doporučená maloobchodní cena byla v obou variantách stanovena na 2390 Kč vč. DPH.