so27042024

čtvrtek, 03 červenec 2014 07:29

Dopřejte si výjimečný zážitek v Planet Zen v hotelu Maximilian

01

Příjemné tlumené osvětlení a exotická vůně vás přivítá při vstupu do studia Planet Zen. A věřte, že vás tu očekávají samé potěšující zážitky. Každý si může podle svého přání a individuality vybrat proceduru od zkušených terapeutů z Thajska, Bali a Mauricia.

Příjemný a uklidňující je celý pobyt ve studiu. V šatně vám zapůjčí volný oděv, ručník, pantofle i spodní jednorázové prádlo. Po proceduře se můžete osprchovat i nalíčit a učesat – k dispozici je soubor kosmetických přípravků vysoké kvality.

A jaké procedury jsou zde k dispozici? Například tradiční thajská suchá akupresurní masáž, rituál pro maximální očistu celého těla, balijská uklidňující masáž s následnou lázní v kokosovém mléce a čerstvých květech a spousta dalších. Na masáž sem mohou zajít i nastávající maminky a ulevit si od bolesti zad a otoků nebo děti na jemnou ovocnou olejovou proceduru. My vám doporučujeme Back Special - komplexní masáž zad za použití horkých bylinných pytlíků, mentolových mastí a olejů. Tato masáž vašim zádům opravdu uleví a při opakování pomáhá odbourat i chronické bolesti.

Nejprve vás masérka uvolní promačkáváním celého těla a pak se opře do svalů kolem páteře. Asijské masérky jsou sice éterické drobné bytosti, ale jejich ruce dovedou vyvinout značnou sílu. Pod jejich taktem budete vnímat každý svůj obratel. Pak přijdou na řadu horké bylinné pytlíky, které uvolní i ten nejzatuhlejší sval. Náležité péče se dočká i šíje, ramena a hlava. Na závěr se vaše tělo rádo podvolí celkové zklidňující masáži vonnými oleji. Při odchodu zjistíte, že veškerá tíha, která spočívala na vašich bedrech, je pryč.

Kontakty:

Hotel Maximilian Haštalská 14, Praha 1 (+420) 225 303 116 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.