st15052024

pátek, 14 březen 2014 07:40

LYŽAŘSKÝ AREÁL LERMOOS OCENĚN JAKO „TAJNÝ TIP“

tza-ski

Zimní sportovci zažívají v Tyrolské Zugspitz Areně zvláštní kouzlo, kterým disponují pouze malé lyžařské areály – autentické, útulné a vždy originální. Lermoos u Grubigsteinu, jedna ze sedmi oblastí TZA, byla nyní na široko daleko největším portálu lyžařských nabídek Skiresort.de zařazena do kategorie „Tajné tipy do 80ti km sjezdovek“.

Sedm dní, sedm lyžařských areálů: sympatické lyžařské oblasti TZA zaručují lyžování pro milovníky individuální dovolené stranou od velkých davů.

Region platí za tajný tip – a jako takový byl nyní Lermoos vyhodnocen na nejznámějším lyžařském testovacím portálu. Portál Skiresort.de volí každým rokem ty nejlepší lyžařské areály a minulou zimu vyslal své revizory do více než 120ti regionů.

V kategorii „do 80ti km sjezdovek“ byl Lermoos oceněn jako jeden z nejlepších. Obzvlášť vysoko byla hodnocena vynikající úprava terénu. I při silném provozu jsou sjezdovky i v pozdních odpoledních hodinách v perfektním stavu a tím pádem poskytují nekonečné potěšení z lyžařského sportu. Kromě toho přesvědčil Lermoos hodnotitele z portálu Skiresort.de fantastickým výhledem přes pohoří Wettersteinu s nejvyšší horou Zugspitze, rodinnou atmosférou a dokonalým označením sjezdovek.

 

ehrwalderalmcehrwalderalm

Změna na sluneční straně Zugspitze
Se všemi svými lyžařskými areály je TZA ideálním zimním cílem pro všechny, kdo chtějí rychle a bez komplikací strávit lyžařskou dovolenou.. Při příjezdu po dálnici Mnichov – Garmisch-Partenkirchen se neplatí dálniční poplatky. Na místě pak čeká návštěvníky tyrolský šarm v kombinaci s nejmodernější infrastrukturou, přívětivost místních hostitelů a pravé tyrolské lahůdky na lyžařských chatách. Rozdílné sjezdovky pro všechny věkové i znalostní kategorie přinášejí možnost změny, protože: sedm areálů, to znamená sedm různých lyžařských zážitků. Začátečníci a mírně pokročilí se například nejlépe cítí na pozvolných stráních Ehrwalder Alm.

 

zugspizarenaalbinniederstrasser-315

 

Návštěvníky láká mimo jiné také nový Tyrolský dům (Tirolerhaus), který zpříjemní celodenní lyžování vynikajícími tyrolskými specialitami. O něco razantněji
to probíhá v lyžařském areálu Lermoos u Grubigsteinu. Strmější sjezdovky vybízejí zkušené lyžaře a snowbordisty ke sportovním výkonům. Sluneční louky k odpočinku jsou všude u stanic lanovek Wettersteinbahnen a vleků v Ehrwaldu, kde od této sezony poskytuje ještě více pohodlí nový sedačkový vlek. Pro rodiny s dětmi jsou obzvlášť výhodné lyžařské oblasti Berwangertal a Biberwier. Sjezdovky jsou příznivé pro děti a dětský areál Kinderland Biberland dávají šanci lyžařským trpaslíkům, aby vyrostli.