10052024

pondělí, 07 září 2015 00:00

Šideri Váňová pro Peak Performance

Červencový podvečer odstartoval spolupráci přední české profesionální golfistky Šideri Váňové se skandinávskou značkou Peak Performance, která vstoupila na český trh před dvěma roky.

 

Tato největší skandinávská sportovní značka se zaměřuje nejen na golf, ale také kolekce oblečení na lyžování a freeride, ski touring, Outdoor a běh. Právě golfová kolekce pro léto 2015 spolu s vybranými kousky z nadcházející kolekce pro jaro 2016 se staly klíčovými pro focení na golfovém hřišti v Hostivaři, které je také domácí pro golfistku Šideri Váňovou. Kouzlo sportovního prostředí se skvěle podařilo zachytit renovovanému fotografovi Ondřeji Pýchovi, který fotí české sportovní hvězdy a předně spolupracuje s agenturou Sport Invest.

Peak Performance představuje novou prémiovou golfovou kolekci ušitou z lehkých a vzdušných materiálů, která vám usnadní hru i pohyb na hřišti a ochrání vás před nevyzpytatelným počasím. Kolekce zahrnuje oděvy z třívrstvé tkaniny, topy, kalhoty a střední vrstvy oblečení pestrých barev ušité z vysoce kvalitních materiálů. Jednotlivé kousky jsou dobře kombinovatelné, vzdušné, vysoce funkční a neomezují v pohybu.

Šideri Váňová pocházím z lázeňského města Karlovy Vary a patří v těchto letech k jedné z nejvýraznější českých profesionálek v golfu. Domovským klubem Šideri Váňové je Golf Club Hostivař, kde se také věnuje tréninku klientů.


Účastní se největších Českých turnajů PGAC (české profesionální asociace), zároveň turnajům v zahraničí druhé nejvyšší evropské ligy (Ladies Europien Tour Access) a bude se účastnit kvalifikací na Českou a Slovenskou Ladies European Tour.

www.siderivanova.cz