so27042024

pátek, 24 říjen 2014 00:00

VOŇAVÉ OVOCE V ČAJOVÉM ŠÁLKU… PRODLUŽTE SI LÉTO!

Krásný čas jahod, třešní, rybízu, švestek a nakonec i jablek vždy uteče tak rychle, že se nestačíme divit. Možná patříte mezi ty, kteří se každoročně snaží udělat si železnou zásobu do mrazáku, anebo vám naopak nezbývá nic jiného než se zase těšit na další ovocnou sezónu. Ať tak, nebo tak, stejně nám bývá po zbytek roku po čerstvém ovoci tak trochu smutno. Co takhle zahnat stesk skutečně voňavým šálkem silného ovocného čaje? AHMAD TEA London našel způsob, jak dostat intenzivní chuť jednotlivých ovocných druhů do vaší čajové konvice.

 

AHMAD TEA LONDON nabízí širokou škálu druhů, chutí, vůní a nálad. Díky své vysoké kvalitě a hlavně výjimečné chuti jsou českými zákazníky velmi oblíbené. To potvrzuje i čajový Jiří Richter:

„Český zákazník chce čím dál více kvalitu. Obliba AHMAD čajů proto stoupá a řada ovocných čajů je čím dál více žádaná. Lidi vždy překvapí jak silná a výrazná chuť je v jediném sáčku. Pro tyto vlastnosti jsem si ovocné čaje od značky AHMAD TEA London oblíbil i já k přípravě nealkoholických čajových koktejlů."

V široké nabídce značky AHMAD si najde každý svůj oblíbený druh. Populární jsou jak čistě ovocné čaje, tak i kombinace ovoce a bylin: Šípek s třešní, Černý rybíz, Lesní jahoda, Máta s citrónem, Heřmánek, Citrónová tráva, Citrusový mix, Lesní plody, vánoční směs Winter Charm, Zázvor s citrónem, Roibos se skořicí a Detox.

Pokud patříte mezi milovníky zelených čajů, vyzkoušejte jejich lahodné spojení s ovocnou příchutí: Zelený čaj s malinou a granátovým jablkem nebo Zelený čaj s jahodou a kiwi.

Pokud hledáte způsob, jak snížit množství cukru ve vašem jídelníčku, potěší vás, že čaje z ovocné řady AHMAD TEA London opravdu nemusíte přislazovat. Chuť je intenzivní a plná. Navíc tyto čaje obsahují velké množství antioxidantů a vitamínů a díky tomu, že jsou bezkofeinové, jsou vhodné pro celou rodinu. Ochutnejte je všechny a najděte své favority. Tady jsou naše tipy:

Lesní plody − plná sametová chuť nejoblíbenějších lesních plodů, které jsou lahodným balzámem pro lidské zdraví. Dopřejte si příjemnou chvilku odpočinku s vůní malin, ostružin a borůvek.

Citrusový mix − osvěžující čajový koktejl, který vám dodá energii a vitalitu kdykoli v průběhu dne. Lahodná směs svěžího citrónu a šťavnatého pomeranče bohatá na antioxidanty.

Šípek a třešeň – spojení sladké třešně a vitamíny nabitého šípku. Vychutnejte si lahodný čajový elixír zdraví. Šípek blahodárně ovlivňuje trávicí a imunitní systém.

Ovocné pokušení – mix ovocných příchutí