ne19052024

středa, 09 listopad 2016 12:22

Slavní mezi slavnými aneb Předvánoční čas v Grévinu

Recitálová talk show Café Théâtre aneb Slavní mezi slavnými se s podzimem vrátila do nejzábavnějšího muzea voskových figurín Grévin Praha a pokračuje i v předvánočním čase. Další představení přímo v muzeu jsou na programu 20. listopadu a 4. a 18. prosince vždy od 19 hodin. S veselými příběhy a perličkami ze zákulisí showbyznysu dorazí herecký pár Eva Hrušková a Jan Přeučil, zpěvačka Hanka Křížková a stylista Kája Pavlíček nebo všestranná umělkyně Chantal Poullain.

 

Návštěvu Grévinu nevynechejte 20. listopadu. Přijede totiž jeden z nejmilejších českých hereckých párů – harmonické duo Jan Přeučil a Eva Hrušková. Třeba během večera prozradí, jaký je jejich návod na manželské štěstí v bouřlivém světě showbyznysu.

Jen den před Mikulášem, 4. prosince, vystoupí v Grévinu jedna z nejobsazovanějších muzikálových hereček a zpěvaček, vždy na dobrou notu naladěná Hanka Křížková. Na pódiu se potká s předním českým stylistou Kájou Pavlíčkem, který se stará o vizáž mnoha celebrit. Tak bude mít v rukávu jistě spousty historek z „natáčení“.

Předvánoční čas si přijďte zpříjemnit i 18. prosince. To pravé francouzské jsme si schovali na konec. V posledním představení vystoupí česko-francouzská herečka a šansoniérka Chantal Poullain. Klasický francouzský půvab a roztomilá „česká francouzština“ jsou příslibem skvělé zábavy. Z Grévinu budete odcházet naladěni na vlně francouzského šarmu.

Muzeum Grévin je místem, kde to opravdu žije, tak se o tom přijďte přesvědčit na vlastní oči a uši na přelomu listopadu a prosince s pokračováním talk show Café Théâtre aneb Slavní mezi slavnými.. Zábavné večery začínají vždy v 19.00 hodin. Kromě hostů se můžete těšit také na moderátora Reného Kekelyho, který je ve světě showbyznysu a celebrit jako ryba ve vodě.

Vstupenky na jednotlivá představení Café Théâtre v ceně 199,- Kč je možné rezervovat předem na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo je lze zakoupit na e-shopu muzea či přímo na pokladně v Celetné ulici 15. Návštěvníci v Muzeu Grévin zažívají nečekaná setkaní každý den. Využijte příležitost na výjimečnou návštěvu necelé stovky voskových figurín, které v Grévinu čekají. Vydejte se na cestu prostorem i časem muzejními světy Grévin Praha. Diváci talk show mají možnost využít speciální akci 1+1 na vstupenky, kdy k zakoupené vstupence do expozice muzea Grévin Praha získají navíc jednu vstupenku zdarma.

i