ne19052024

středa, 02 listopad 2016 07:38

Modelka Veronika Procházková (Chmelířová) nechává manžela stále doma!?

V kině IMAX se sešli všichni fanoušci marvelovského světa! Slavnostní premiéru nového počinu tohoto studia – filmu Doctor Strange si nenechaly ujít ani známé osobnosti, které byste z mnohých fotografií ani nepoznali! Jinou realitu zažil například herec J. A. Duchoslav, zpěvák Radoslav Banga (Gipsy.cz), modelka Veronika Procházková – Chmelířová, operní pěvkyně Andrea Kalivodová, zpěvák Jan Bendig se zpěvačkou Elis nebo moderátorka a modelka Monika Leová.

 

Film Doctor Strange je nabitý 3D efekty, diváci se ocitají v jiných realitách a lámání prostoru spolu s velkými kouzly také nejsou výjimkou! Jako v jiném světě, kde lidské vnímání nabírá zcela jiných obrátek, se ocitly i známé české tváře, které přišly na slavnostní VIP premiéru tohoto filmu. Zamotané hlavy z neskutečných 3D efektů se nezalekly ani dvě těhotné dámy. Operní pěvkyně a filmová nadšenkyně Andrea Kalivodová přišla v doprovodu svého manžela. Moderátor Petr Vojnar je v současné chvíli nadšený budoucí tatínek! A tak večer v kině nemohl strávit s nikým jiným, než po boku své těhotné přítelkyně. Známé duo zpěváků Bendig a Elis, tentokrát přibralo do party i mladého hudebníka Milana Peroutku.

Na premiéře se objevila i modelka Veronika Procházková (Chmelířová), která se netajila tím, že manželství s jejím hokejistou není úplně procházka růžovým sadem a i tentokrát dorazila v doprovodu své kamarádky! Oproti tomu filmová fanynka, moderátorka Monika Leová, si premiéru užívala po boku svého dlouholetého přítele, se kterým plánují svatbu!

Film Doktor Strange si můžete aktuálně vychutnat ve všech multiplexech Cinema City, kině IMAX a sále 4DX! Více informací na www.cinemacity.cz