ne19052024

pátek, 24 červen 2016 10:30

Michal David holduje mimozemským civilizacím

Slavnostní premiéru akčního sci-fi filmu Den nezávislosti: Den poté si nenechalo ujít spoustu známých českých tváří. Na souboj s mimozemšťany byl zvědavý i zpěvák, skladatel a producent Michal David. Film si nenechali ujít ani hudebníci Gipsy a Petr Kutheil. Do pražského IMAX vyvedla svoje děti i herečka Lucie Zedníčková nebo Štěpánka Duchková a premiérový večer navštívila také Dominika Mesarošová, operní diva Andrea Kalivodová nebo moderátoři Iveta Kořínková a Vlasta Korec.

Den nezávislosti režiséra Rolanda Emmericha, který před dvaceti lety nově vymezil žánr katastrofického filmu, přinesl nový typ celosvětové katastrofy a ohrožení veškerého lidstva. Nyní se vrací, aby dokončil to, co tenkrát započal. Souboj lidstva s brutálním, bezcitným a technologicky nadřazeným mimozemským nepřítelem bude buď vítězný, nebo poslední, protože v případě porážky žádný člověk nepřežije!

Tento jedinečný filmový comeback po dvaceti letech si nenechaly ujít i některé známé české tváře. Po dlouhé době vyrazil do kina i zpěvák, skladatel a producent Michal David. Radoslav Banga, známý spíše pod pseudonymem Gipsy si premiéru užil se svoji drahou polovičkou. V IMAX jste mohli potkat také stále usměvavou a zamilovanou dvojici Petra Kutheila a Markétu Šandovou.

Pozdě, ale přece film stihnul také moderátor Vlasta Korec a s přítelem navštívila premiéru i moderátorka, Iveta Kořínková.

Film Den nezávislosti: Nový útok můžete navštívit v multiplexech Cinema City od 23. června. Pokud si však chcete vychutnat tento filmový zážitek v té nejlepší kvalitě a na největším plátně v České republice navštivte kino IMAX. Víc informací o jednotlivých projekcích najdete na www.cinemacity.cz