ne19052024

středa, 27 duben 2016 06:24

Vítězkou 5. ročníku Souboje nevěst se stala projektová manažerka Daniela z Prahy

V sobotu se již v pátém celostátním klání Souboj nevěst mezi sebou utkalo 12 snoubenek o jedinečné ceny, které jim báječně poslouží při chystání jejich velkého dne. Divácké hlasy rozhodly, že v superfinále porazila dvaceti sedmiletá Daniela jednatřicetiletou advokátku Alenu. Stala se tak již pátou ne-věstou, která si ze soutěže odnáší do manželství věno!

 

Během slavnostního galavečera si mohli všichni přítomní hosté v hotelu Ambassador Zlatá Husa vychutnat vystoupení operních div Andrey Kalivodové a Pavlíny Senić a dalších. Večerem všechny přítomné provedla skvělá moderátorka Tereza Tobiášo-vá, jenž si na svoji svatbu zavzpomínala: „Největší štěstí je moje dcera, která věřte nebo ne, vznikla jako nejkrásnější vzpomínka na tento den. Podle ultrazvuku, jsme ji právě v tento den počali."

Soutěž Souboj nevěst není o kráse, ale o schopnostech nevěst stát se skvělými manželkami. Jde o jedinečnou zábavnou soutěž, podporující institut manželství a rodinu. Každoročně má i charitativní podtext – letos byl výtěžek ze všech zaslaných SMS věnován na charitativní projekt Kouzelná přání.

A co všechno si vlastně odnesla vítězka? Líbánky na Kanárských ostrovech, svatební šaty od návrhářky Alice Abra-ham, exkluzivní kolekci spodního prádla, svatební film od společnosti Entrypoint, za-půjčení limuzíny, snubní prsteny, koordinaci svatby, květinovou výzdobu, obuv, náby-tek od společnosti KARE, zlatou cihličku, svatební dort a spoustu dalších cen.

„Jsem šťastná, že jsem vyhrála. I kdybych nevyhrála, byla bych ráda, že jsem se zú-častnila. Našla jsem zde spoustu nových kamarádek, se kterými jsem mohla probírat detaily chystaných svateb, dávat si různé rady a tipy. Kdyby to šlo, přihlásila bych se znova," smála se vítězka Daniela. Ředitelka soutěže Lucie Kopecká na místě vyhlási-la, že i když právě skončil jeden ročník, pro ni práce nekončí, jelikož se již pracuje na šestém ročníku, který se ponese v duchu „TISÍCE A JEDNÉ NOCI". Přihlásit do dal-šího ročníku se můžete již teď. Více naleznete na www.soubojnevest.cz