ne05052024

pondělí, 27 červenec 2015 08:29

Iveta Vítová a Kristína Kloubková ve Ville Memories

Iveta Vítová s dcerou Anetkou a Kristína Kloubková s dcerou Jasmínkou vyrazily na pár dní do luxusního wellness rezortu Villa Memories ve Fryštáku u Zlína.

„S Kristínou jsme chtěly vyrazit někam , kde si to užijeme my i naše děti. Od kamarádky jsem dostala doporučení na luxusní wellness rezort Villa Memories ve Fryštáku u Zlína. Řekly jsme si, že ho tedy vyzkoušíme. Anetka s Jasmínkou si nejvíc vydováděly v bazénu a na trampolíně. My s Kristínou jsme zase ocenily, že se nám personály Villy postará o děti a my si v klidu můžeme zajít na skvělou masáž," řekla Lutovská.

„ Přestože se může zdát, že Villa Memories je pro děti až moc klidné místo, opak je pravdou. Nejen samotné vybavení, ale hlavně přístup personálu, který se choval, jakokdyby nás s Ivetou i naše holčičky znal od malička, je zážitek sám o sobě. Mít bazén, houpačky, obrovskou trampolínu nebo skvělou masérku jen pár metrů od sebe, je prostě relax i pro unavené maminky. A navíc nikomu nevadilo, že holky měly hračky poházené po celém domě. A jen pár kilometrů je vzdálená jedna z nejkrásnějších ZOO u nás, tedy alespoň podle mě. Všem se nám tam moc líbilo. Villa Memories vskutku dostojí svému jménu, vzpomínka na ni mi nikdy nezmizí," dodala Kloubková.

foto: Villa Memories, Martin Křižek.