út30042024

středa, 28 leden 2015 07:51

Zapojte se do Proměny s Atriem Flora!

Pražské obchodní centrum Atrium Flora ve spolupráci s Fitness Victory odstartovalo v lednu unikátní projekt Proměna. První fází projektu je přihlašování do soutěže o kompletní proměnu, kde tři finalisté po dobu 2 měsíců dostanou profesionální péči od vyhlášených odborníků na zdravý životní styl, fitness a image.

Do soutěže se mohou zapojit ženy i muži starší 18 let. Stačí se do konce ledna 2015 přihlásit prostřednictvím krátkého dotazníku na webu www.atrium-flora.cz. V únoru zasedne odborná porota, která na základě informací v dotazníku vybere 10 semifinalistů. Ti budou pozváni na pohovor před tým profesionálů, který z nich vybere 3 finalisty. Těm bude po dobu 2 měsíců poskytnut servis v oblasti zdravého životního stylu, fitness a další péče, která souvisí s kompletní změnou image nebo jejím doladěním. Vítězové si navíc odnesou celou řadu zajímavých dárků od Atria Flora a partnerů akce.

Zájemci o proměnu, na které se neusměje štěstí a nebudou vybráni, nemusí propadat skepsi, ba naopak. Po dobu celého projektu budou moci sledovat úspěchy 3 finalistů na facebookových a webových stránkách Atria Flora, a to včetně odborných komentářů a doporučení od zkušených profesionálů z Fitness Victory a dalších odborníků na zdravý životní styl.

„Těší nás, že se nám podařilo tento projekt zrealizovat, a jsme přesvědčeni, že jeho načasování na začátek roku přiměje mnoho lidí se do něj přihlásit nebo alespoň sledovat finalisty, kteří by mohli svými úspěchy a pokroky inspirovat ostatní, kteří nebudou mít příležitost se samotného projektu Proměny osobně účastnit," říká Lukáš Doleček, Marketing Coordinator obchodního centra Atrium Flora.

Více informací o projektu Proměna se dozvíte na http://www.atrium-flora.cz/ nebo na facebookových stránkách https://www.facebook.com/AtriumFlora.

Atrium Flora

Atrium Flora nabízí svým návštěvníkům na ploše 20 000 čtverečních metrů čtyři patra služeb, 130 značkových obchodů módy a zábavu. Ve čtvrtém patře se nachází restaurace a multikino Cinema City s 3D kinosálem IMAX, v každém patře pak kavárna či malé občerstvení. Rodičům je k dispozici dětský koutek, řidičům čtyřpatrové podzemní garáže.

Fitness Victory

Fitness Victory najdete v Praze 4 v Křesomyslově ulici, kde je na ploše 450 m2 místo nabízející nejnovější stroje, několik sálů pro skupinové lekce a hlavně partu skvěle sehraných trenérských es. Zajímá vás, kam se schoval třeba Karel Frýd, kam chodí trápit svoje tělo zpěvačka Martina Pártlová nebo některé z finalistek soutěže Miss? Pak vězte, že právě sem. Více na www.fitnessvictory.cz.