út30042024

čtvrtek, 25 září 2014 07:18

Klára Issová se stala ambasadorkou podzimní kolekce

Ve světě plném chaosu dává KOLEKCE ESSENCE ženě možnost vyjádřit její nejniternější podstatu, esenci, jež ji charakterizuje a reflektuje to, kým žena ve skutečnosti je a o co usiluje.

Nová škála ručně dohotovených přívěsků ze zlata, stříbra a drahých kamenů, z nichž každý představuje osobní hodnotu, se dále vztahuje ke vrozenému smyslu žen pro sebevyjádření. Prostřednictvím složitých volně plynoucích vzorů, leštěných či broušených drahých kamenů a strukturovaných povrchů představují přívěsky ze zlata, stříbra a kamenů důležité hodnoty, jako je Přesvědčení, Kreativita a Oddanost, a mohou být použity jak samostatně, tak v kombinaci s již existujícími významovými přívěsky značky.

Půvabný hladký náramek ze sterlingového stříbra, pružné náramky z šedých nebo černých textilních provázků či nový zesílený náramek ze sterlingového stříbra nabízejí v této kolekci ohromné množství způsobů, jak dát najevo své vnitřní hodnoty – a také měnit vzhled podle nálady a stylu.

Zkombinujte nadčasové hodnoty a nositelné tvary s ručně dohotovenou krásou jemných šperků. Propojováním žen s jedinečnými a osobními atributy přiřazenými ke zvoleným přívěskům nabízí KOLEKCE ESSENCE nový a vzrušující způsob vyjádření vnitřních hodnot.