26042024

středa, 06 listopad 2019 06:44

Soutěžte s Tefalem

Revoluce v krájení pro bleskurychlou přípravu pokrmů přišla s Tefalem 5 SECOND CHOPPER (K1320404). Nejrychlejší a nejsnazší způsob, jak nasekat jakékoli suroviny na požadovanou velikost. V průhledné nádobě můžete snadno sledovat jejich hrubost – čím více totiž zatáhnete, tím jemnější bude nasekání.

S ručním sekáčkem Tefal je příprava zdravých domácích pokrmů zase o něco jednodušší. Jeho nezávislé nerezové nože a chytrá technologie zahrnující patentový systém posilovače pro rychlejší práci zajišťují jednoduché sekání surovin jedním snadným pohybem.

Nože si také poradí se všemi druhy surovin, včetně masa a díky bezpečnostnímu uzavíracímu systému můžete být při práci zcela v klidu. K naprostému pohodlí přispívá také ergonomická rukojeť s měkkým povrchem a protiskluzové dno. Objem 900 ml je ke všemu ideálním pomocníkem při vaření pro celou rodinu anebo přátele. Doporučená cena je 629 korun.

Chcete vyhrát Tefal 5 SECOND CHOPPER ruční sekáček?

Soutěžní otázka:

K čemu se francouzská rodinná firma Groupe SEB, známá na českém trhu díky značkám Tefal, Rowenta či KRUPS, zavázala?

Odpověd zde: https://www.tefal.cz/opravitelnost-produktu

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 11. 2019 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.   

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "tefal".