po29042024

středa, 13 prosinec 2023 14:12

LUXUSNÍ PENTHOUSE, KTERÝ DEFINUJE NOVÝ STANDARD BYDLENÍ.

Na pražské Bertramce vyrostl exkluzivní projekt Vila ÉPOQUE, který ukrývá jeden český unikát. Je jím luxusní byt se střešní zahradou, na které je umístěný bazén s proskleným dnem od rakouské firmy BERNDORF Bäderbau.

Využívat jej může majitel celoročně díky vyhřívání pomocí systému tepelných čerpadel. Tím ovšem exkluzivita tohoto penthousu zdaleka nekončí. Interiéry byly navrženy ve spolupráci se slavnou italskou značkou Poliform a jsou promyšlené do posledního detailu. Samozřejmostí jsou nejmodernější technologie, které budoucímu majiteli zajistí nejvyšší komfort bydlení, vlastní garáž pro 3 vozy a reprezentativní společné prostory.

Střešní zahrada je osázena dle návrhu slavného zahradního architekta Ferdinand Lefflera. Pomyslnou třešničkou na dortu je potom nepřekonatelný výhled na skyline Prahy. Autorem této exkluzivní nemovitosti je studio under – construction architects, a za samotnou stavbou stojí developerská společnost All New Development Petry a Jiřího Šaldových, kteří se při své práci soustředí na ten nejvyšší segment nemovitostí.

Exkluzivním prodejem byla pověřena renomovaná realitní kancelář LEXXUS NORTON.

Více informací o tomto unikátním projektu naleznete na stránkách www.epoque.cz