st15052024

úterý, 23 červen 2015 10:26

Prestižní rumy v nových designových lahvích

Jedna z nejprestižnějších rodinných značek rumů, která letos slaví 153 let od svého založení, slavnostně představuje nové designové lahve. Ty jsou navrženy tak, aby co nejlépe odrážely kvalitu značky, jedinečné dědictví a nadčasovou kvalitu.

Rum značky Bacardí patří ke světové špičce distribuovaných lihovin po celém světě. Denně ho k přípravě drinků využijí tisíce nejvyhlášenějších barů. Z tohoto důvodu se značka Bacardí rozhodla oslovit přední světové barmany a společně vytvořit unikátní designovou láhev, která bude navržena tak, aby profesionálním barmanům ulehčila manipulaci.

Každá nová láhev z portfolia (tedy rumy Superior, Gold a Black) uvede na své etiketě krátký příběh o historii rodu a kultuře rumu. Navíc je papír pro etikety vyráběn z recyklovaných třtinových vláken, což je vedlejší produkt při výrobě rumu.

Nový design lahví není jedinou novinkou, kterou značka Bacardí představuje. Zároveň ohlašuje návrat k původním španělským názvům pro portfolio vlajkových rumů – Superior, Gold a Black ponesou nové názvy „Carta Blanca", „Carta Oro" a „Carta Negra".

„Jedinečná chuť rumů značky Bacardí inspirovala koktejlové průkopníky k přípravě nejslavnějších receptů, včetně Bacardí Mojito a Bacardí Cuba Libre. Značka se objevuje v nejlepších barech po celém světě a od nejlepších barmanů pak dostanete ty nejlahodnější drinky, které obsahují rum značky Bacardí. Přirozeně naše první cesta vedla právě k těm, kteří tyto lahodné drinky připravují – k barmanům, aby navrhli láhev přesně podle svých potřeb," dodává Jacob Briars, Global Advocacy Director značky Bacardí.