út14052024

čtvrtek, 30 duben 2015 08:39

Špindlerův Mlýn chystá první ročník večerního běžeckého závodu

První ročník běžeckého závodu Špindl Night Run se v největším českém horském středisku uskuteční v sobotu 6. června 2015 ve 20 hodin. Účastníci se mohou těšit na trať dlouhou 9,1 kilometrů a magickou atmosféru večerní přírody. Nebude chybět ani závod pro děti a bohatý doprovodný program pro celou rodinu po celý sobotní den.

Jste vášnivými běžci nebo máte v rodině nějakého sportovce, který by rád otestoval první ročník večerního závodu Špindl Night Run? Zhruba devítikilometrovou trať si může dovolit zaběhnout každý, kdo má chuť dobře si zasportovat a zabavit se. Navíc se můžete na rozdíl od velkoměstských běhů těšit na netradiční čas závodů, večerní atmosféru, magickou noční přírodu i čerstvý horský vzduch s vůní lesa. Běžecký závod se uskuteční od 20 do 22 hodin a limitem bude tisícovka účastníků, kteří budou rozděleni podle pohlaví a věku do čtyř kategorií.

Hlavní kategorie bude zahrnovat běžce narozené v letech 1976 až 1997. „Každý závodník získá po zaplacení startovného své startovací číslo se jménem, bude mít k dispozici občerstvení na trati i po doběhnutí do cíle, bude moci zdarma využít šatnu na převlečení, úschovnu na své osobní věci a samozřejmostí je zaslání SMS s výsledným časem na mobilní telefon. Účastníci budou moci také vyhrát zajímavé věcné ceny nejen v závodu, ale i v tombole," uvedla Denisa Kalivodová, jednatelka společnosti Prime Communications, s.r.o., která společně s firmou Be cool, s.r.o., akci organizuje.

Chybět nebude ani dětský závod. Špindl Night Run bude nepochybně atraktivní akcí nejen pro běžce, ale i diváky. Vezměte s sebou klidně celou rodinu. Pořadatelé připravili pro návštěvníky Špindlerova Mlýna široké spektrum akcí a zábavy pro dospělé i děti. Nebudou chybět zábavné atrakce pro děti, trampolína, opičí dráha, sportovní soutěže o hodnotné ceny nebo dětská hřiště včetně prvního českého letteringového hřiště na Medvědíně složeného z obřích 3D písmen.

„Zájemci si budou moci zapůjčit lodičky a projet se po špindlerovském jezeře, vyzkoušet jízdu na terénních tříkolkách po sjezdovce nebo otestovat Špindl Bike Park," doplnila Denisa Kalivodová. Špindl Night Run, jenž bude běžeckou novinkou roku, se uskuteční pod záštitou starosty města Špindlerův Mlýn Vladimíra Staruchy.

Veškeré informace, pokyny i možnost registrace naleznete na www.predprodej.cz.