po29042024

pátek, 15 září 2023 10:02

Rekordní účast na rodinném běhu do Aquapalace Praha

Rekordních 6159 běžců, za podpory generálního partnera skupiny ČEZ, tuto sobotu 9. září v rámci čtvrtého ročníku ČEZ Family Run Aquapalace 2023 pokořilo sedmikilometrovou trať z Opatova do Čestlic. Běhu se také zúčastnili významní sportovci jako například Matěj Krsek, reprezentant v běhu na 400 m a čtyřnásobný mistr ČR nebo juniorská plavkyně Tereza Böhmová, která přeplavala La Manche.

Podpořit všechny, kteří mají rádi pohyb, přišli také Kristýna Hoidarová Kolocová, mistryně Evropy a česká reprezentantka v plážovém volejbalu, z řad známých osobností pak herečka a moderátorka Gabriela Partyšová nebo herec a milovník sportu Martin Dejdar.

„V Aquapalace Praha si uvědomujeme, jak je důležitý pravidelný pohyb nejen pro naše tělo, ale i pro zdravou mysl, a proto nás těší dělat radost všem, kteří dokončili tento závod, odměnou ve formě volných vstupenek do našeho Vodního světa,“ říká generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková a dodává: „V Aquapalace Praha léto nekončí – i nadále na návštěvníky čekají v našem komplexu tropické teploty, více jak 21 tobogánů a skluzavek, nejdelší Divoká řeka a tobogán v ČR nebo třeba virtuální realita či mořské vlnobití.