26042024

úterý, 19 duben 2016 01:00

StriVectin®, jeden z průkopníků mezi anti-age značkami

StriVectin®, jeden z průkopníků mezi anti-age značkami, představuje své nové sérum Tightening Neck Serum Roller pro vypnutí, zpevnění a vymodelování linie krku a profilu. Toto sérum nové generace od značky StriVectin pro ošetření krku obsahuje patentovanou technologii NIA-114™, má revoluční složení a inovátorský masážní aplikátor, díky kterému se snadno používá, kdykoli ho potřebujete.

Jeho masážní kuličkový aplikátor přináší svěží pocit, umožňuje vám nanášet toto lehké sérum na pleť rovnoměrně, přičemž ji zároveň masíruje a vyhlazuje krk.
Hedvábné, nemastné složení okamžitě proniká do pleti a zpevňuje ji.


Díky patentované technologii NIA-114, která pomáhá posilovat kožní bariéru a zadržovat hydrataci, míří toto zpevňující sérum na krk na ochablou a vrásčitou pleť, kterou zpevňuje. Pleť díky němu vypadá vypnutější.

Klíčové složky pro vypnutí a zpevnění pleti:


• Patentovaná technologie NIA-114 revitalizuje pleť a omezuje škodlivé účinky působení okolního prostředí, zároveň posiluje kožní bariéru a zvyšuje pevnost a pružnost pleti. Výsledkem je hladší, tonizovanější krk a profil.
• Lipopeptidy cíleně působí na elastinová vlákna pleti, které tak dodávají pevnější vzhled a bojují proti jejímu ochabování. Směsice biopolymerů a akáciové gumy zpevňuje pleť a dodává krku a spodní čelisti vypnutý vzhled.
• Tripeptidy zvyšují pružnost pleti.
• Výtažek z mořských řas zhebčuje povrch pleti a podporuje přírodní tvorbu kolagenu.
Z žen, které používaly tento produkt dvakrát denně po dobu 8 týdnů:
- 97 % uvedlo, že jejich pleť je pocitově vláčnější
- 94 % uvedlo, že jejich pleť je pocitově pružnější a hydratovanější
- 73 % uvedlo, že jejich krk a obličejové kontury vypadají vypnuté
- 84 % uvedlo, že jejich krk a obličejové kontury vypadají pevnější


Použití: nanášejte sérum dvakrát denně na celý krk a dekolt s použitím masážního aplikátoru pro okamžité a dlouhotrvající výsledky. Cena: 2.490 Kč/50 ml

 

Značka StriVectin je v České republice dostupná exkluzivně v parfumeriích Sephora.