čt02052024

středa, 02 březen 2016 12:33

Kde se ze začátečníků stávají profíci

Rodinné lyžování v St. Corona am Wechsel, lyžařská houpačka Mönichkirchen-Mariensee – mírné rodinné sjezdovky, profesionální lyžařské školy a pestré učební pomůcky usnadňují první pohyby na sněhu.


Rodinné lyžování v St. Corona am Wechsel

Kousek od Vídně nadchne St. Corona mladé lyžaře svými zábavnými lyžařskými a snowboardovými kurzy, konceptem snadného lyžování a příjemnými privátními kurzy. Na
talířovém vleku dlouhém 350 m a pojízdných pásech 90 a 9 m to ale není nijak těžké.

Zábava na sjezdovkách ve dne i v noci

O rozmanitost na sněhu se stará především zimní park s dráhou se skoky a boulemi i speciální „Fun" a „Speed & Racing" arénou. Také na zimním hřišti s kopcem sněhu na hraní nepřijde zábava zkrátka. Zvláště dobrodružné je to tu vždy v pátek a v sobotu, kdy jsou sjezdovky díky umělému osvětlení otevřené do 20 hodin!

Lyžařská houpačka Mönichkirchen-Mariensee

Mönichkirchen se zaručenými sněhovými podmínkami je nejvšestrannější lyžařskou oblastí. Funpark s raily, dráhou se skoky a ostrými zatáčkami, butterboxy a crazy-hill lákají k
dobrodružství, ratanové plážové koše a lehátka u horských chat zase k oddychu.


Lyžařská oblast Salamander Puchberg am Schneeberg

Když večer děti padnou unavené do postele a sní o svých dobrodružstvích, mohou si rodiče užít příjemný večer na horské chatě. Lyžařská oblast Salamander Losenheim nepatří se svými 7 kilometry sjezdovek k těm největším, zato ale zcela jistě k těm nejpřátelštějším. Proto, a také kvůli fantastické dětské aréně s kouzelným kobercem a slalomovou tratí s pohádkovými postavami, je tolik oblíbená právě mezi rodinami s dětmi.

Foto: ©Wiener Alpen