so20042024

středa, 04 prosinec 2019 00:00

Originální český nábytek Lusito

Lusito je příjemné slovíčko, je takové jemné a hravé – vždyť v latině znamená „hrát si“. A co má společného s nábytkem? Je to česká značka nábytku a interiérových doplňků, kterou založila designérka Diana Turinová. Nejprve vytvářela dětský nábytek, potom nábytek a interiérové doplňky pro teenagery, dnes stojí v čele projektu DECO LOCO, který propojuje české firmy.

Showroom DECO LOCO naleznete v Českomoravské ulici v Praze 9 – Vysočany. Zde si můžete vybrat pro svůj interiér kvalitní designový nábytek i nejrůznější bytové doplňky, vše z českých dílen. V rozlehlé společné prodejně je znát, že paní Diana dokáže vytvořit obchodní prostředí ve sjednoceném a inspirativním stylu s citem pro zákazníka. V DECO LOCO si nejen vyberete kvalitní vybavení pro byt či kancelář, ale naleznete zde i spoustu nápadů pro zkrášlení a zútulnění vašich prostor.

Pokud plánujete pořízení nového osvětlení, prohlédněte si kolekci Di´sign, která nabízí téměř všechny typy interiérových svítidel. Díky zakázkové výrobě si můžete dopřát výběr potahů lamp i lustrů z látek různých barev a struktur. Nepřehlédnutelné jsou nejrůznější lampy a závěsná svítidla z dřevěné flexibilní překližky a dále unikátní lampy Lusito Tripod.

Prostor showroomu je využíván i pro různé akce a umělecké výstavy. V předvánočním čase nachystala Diana Turinová workshop výroby adventních věnců. Pro účastníky připravila proutěné i slaměné korpusy věnců a spoustu ozdobných prvků z přírodních i umělých materiálů. Ještě i po termínech workshopů zůstává na prodejně stůl na přípravu věnců pro případné zájemce z řad zákazníků.