čt25042024

úterý, 05 srpen 2014 11:11

Kde relaxuje Adéla Banášová?

Slovenská moderátorka Adéla Banášová (33) má letošní léto záviděníhodně volné a netají se tím, že se celé dny jen tak příjemně poflakuje. Dokonce jí k tomu stačí její rodné město.

V hlavním městě Slovenska se Adéla sice zdržuje hlavně kvůli svému partnerovi, tanečníkovi Petru Modrovskému (29), který provozuje ve své taneční škole denní tábory, ale vůbec jí to nevadí. „Jsem s tím úplně v pohodě. Začínám být taková, že mě přestává bavit jen tak ležet. Potřebuju nějakou aktivitu a v Bratislavě se jdu projít do lesa, zaplavat si, nebo zacvičit, ale zároveň můžu vyrazit i do města,“ říká Adéla. Užívá si zkrátka výjimečných prázdnin a toho, že ji v nich nečeká žádná zásadní práce.

Do rušných ulic města ji to ale většinou netáhne. Občas si zajde na večeři s partnerem, přáteli nebo kamarádkami zrovna jako naposledy, kdy se sešly čtyři holky a probíraly život. Nejčastěji však Adéla míří do River Parku, části Bratislavy, kterou má mimochodem od svého bydliště téměř na dosah.

„Tohle nábřeží mám hodně ráda, je takové tiché a kultivované, líbí se mi i výtvarná díla, která ho zdobí. Je tu i pár příjemných restaurací, rádi chodíme třeba na sushi nebo na snídani do hotelu Kempinski, kde je mimochodem i nejkrásnější spa, jaké znám. Nedělá mi problém strávit tam třeba tři hodiny, kdy plavu, jen tak ležím, nebo si čtu,“ líčí Adéla.