út16042024

pondělí, 18 březen 2019 07:09

Novinky-Bino: PANDA a KRTEK

Společnost Bino Europe, jež je respektovanou značkou dřevěných hraček ve více jak čtyřiceti zemích, rozšířila letos portfolio dětmi oblíbených postaviček o Pandu. Mezi novinkami najdete Krtka s Pandou i samostanou Pandu.

 Nás v redakci zaujaly především tyto novinky:

Puzzle Krtek a Panda, koloběžka

Populární multifunkční hračka s motivem Krtečka a Pandy, která bude bavit i nejmenší děti, je vhodná pro všestranné učení nejrůznějších dovedností! Uchopování a skládání jednotlivých puzzle kousků je dobrým pomocníkem při procvičování jemné motoriky a koordinace pohybu. Hra, při které se děti učí poznávat posloupnost, protiklady (doprava/doleva, nahoře/dole) a počítání, pomáhá i rozvíjet intelekt. Kombinováním správných částí puzzle a skládáním kousků v celek děti trénují soustředění, uvažovací a pozorovací schopnosti a také logické uvažování a rozhodování při nacházení těch správných kousků. Díky promyšlenému designu a funkci hračky se děti naučí rozeznávat základní barvy a zvířátka. Hračka je vhodná pro děti od 1 roku a více. Balení obsahuje 4 kusy.

Cena: 89,-Kč

Zatloukačka Krtek a Panda

Uhoď kladívkem do barevných dřevěných kolíků a pozoruj, jak procházejí dírou na druhou stranu zatloukačky! Tato hračka s motivem Krtečka a Pandy pomáhá procvičovat jemnou motoriku, koordinaci pohybu a rozvíjet intelekt. Děti se také učí rozpoznat velikosti, protiklady (vpravo / vlevo, nahoru / dolů) a počítání. Děti mohou také procvičovat jejich pozornost a pozorovací schopnosti, stejně jako logické myšlení. Díky promyšlenému designu a funkci hračky se děti učí poznávat základní barvy. Hračka je vhodná pro děti od 18 měsíců a více. Balení obsahuje 9 kusů.

Cena: 287,-Kč

Dřevěná knížka Krtek a Panda

Plyšová Panda, 30 cm

Cena: 349,- Kč

Zakoupíte na : www.bino-drevenehracky.cz