čt28032024

čtvrtek, 13 prosinec 2018 10:36

Nový superhrdina Aquaman

Superhrdinů není nikdy dost! A právě v těchto dnech ovládne plátna tuzemských kin oblíbená postava ze stáje DC Comics – Aquaman. Stejnojmenný film měl premiéru v pražském kině IMAX a těšil se hojné účasti. Mezi hosty se objevil i režisér Jiří Adamec, zpěvačka Míša Nosková, blogerka Aneta Chovanová nebo zpěvačka Kate Matl.

Nový snímek o populárním superhrdinovi odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), který je napůl člověk a napůl obyvatel bájné Atlantidy. Jeho životní cesta ho přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zda je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem.

Premiéra snímku Aquaman se konala v pražském kině IMAX a přítomní hosté si mohli film vychutnat ve formátu 3D, který nabízí opravdu velkolepou podívanou. Podmořský svět spolu s hlavním hrdinou přišel prozkoumat režisér Jiří Adamec, a to spolu se svými dětmi. To hvězda Instagramu a blogerka Aneta Chovanová, kterou mnozí znají jako Andulu, je teprve v očekávání. Syna Evžena, jak ho pojmenovala na své sociální síti, už se nemůže dočkat, a tak si zkrátila dlouhou chvíli a vyrazila s kamarádkami do kina. Odpoledne se svoji dcerou Eliškou si naplánovala také zpěvačka Míša Nosková. V Cinema City navštívily prvně novou pohádku a poté si užívaly krásné 3D efekty, které doprovází nového Aquamana.

Novinku, která by neměla uniknout nejen fanouškům DC Comics, můžete navštívit v multiplexech Cinema City po celé České republice, a to jak ve formátu 2D, tak 3D. Vychutnat si snímek můžete také v kině 4DX, IMAX, sále Dolby Atmos nebo VIP Chodov! Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz