19042024

středa, 11 duben 2018 14:41

Soutěž: Vyhrajte bezšňůrovou žehličku Tefal Freemove Air (FV6520), která se hbitě dostane kamkoli!

Nejlehčí bezšňůrová žehlička Freemove Air (FV6520) značky Tefal všem hospodyňkám dopřává dostatek prostoru a volnost pohybu k důkladnému žehlení těch nejmenších detailů. Bezšňůrová technologie se stává základem pohodlí při žehlení.

Design žehličky je nejen estetický, ale velmi ergonomický. Led kontrolka nahradila napájecí kabel a dobití žehličky je rychlejší než rozložení oděvu na žehlícím prkně. Žehlení bez námahy napomáhá dobíjecí základna, která se optimálně přizpůsobí žehlícímu prknu.

Žehlička disponuje funkcí Anti-drip, která brání vzniku skvrn na prádle a automaticky se vypíná po 8 minutách nečinnosti. Výrobek je snadno opravitelný, až po dobu deseti let je rychlé a levné dodání náhradních dílů v 6 500 servisních centrech po celém světe. Doporučená cena je 1 999 korun.

Soutěž: Chcete vyhrát bezšňůrovou žehličku Freemove Air (FV6520) značky Tefal

 
Pak stačí jen správně odpopvědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:
 
Po jak dlouhé době nečinnosti se žehlička Freemove Air (FV6520) značky Tefal vypne?
 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 4. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 150. správná odpověď.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést " Tefal" 

 

 

 

www.tefal.cz

Francouzská rodinná firma Groupe SEB, na českém trhu známá díky značkám Tefal, Rowenta či Krups, se v rámci svého projektu zavazuje k Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let – to platí již pro celých 95 % produkce společnosti.