19042024

středa, 09 listopad 2016 00:00

Šestka slaví desáté narozeniny

V sobotu 19. listopadu na návštěvníky OC Šestka čeká bohatý program, dárky a samozřejmě nebude chybět narozeninový dort. A ne jen tak ledajaký – dort z neuvěřitelných 5000 muffinů! Celým dnem bude provázet Heidi Janků, na malé i velké čeká například kouzelnické vystoupení, divadélka či koncert Dády Patrasové.

V průběhu dne se také budou rozdávat dárkové poukázky v celkové hodnotě 10.000 Kč.

Oslavy vyvrcholí tradičním rozsvícení STROMU SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ. „Je to tradice, kterou s radostí každý rokdržíme. Je úžasné kolik lidí se vždy zapojí a snaží se připravit krásnější Vánoce dětem, které zatím neměly v životě tolik štěstí. Letos budeme plnit přání dětem z nedalekého dětského domova v Unhošti a také dětem z Domu tří přání, který je na Praze 6,“ vysvětluje Adéla Petráková. U příležitosti rozsvícení Stromu splněných přání zazpívají také přímo děti z dětského domova Unhošť. Přání bude možné plnit až do 15. prosince.

Součástí oslav letošních kulatin je také akce Deset dní plných slev: od 11. do 20 listopadu čeká v OC Šestka na zákazníky rozsáhlá slevová akce, díky které mohou ušetřit až 50%.

Další informace jsou k dispozici na webu www.oc-sestka.cz a na Facebooku OC Šestka.

Soutěž:

Z kolika muffinů bude připraven slavnostní dort pro OC Šestka?

Celkem 5 výherců získá poukaz v hodnotě 500 Kč do OC Šestka.

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 11. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "OC Šestka".