29032024

středa, 15 duben 2015 06:37

Soutěžte o dárkové poukazy do Atria Flora a užijte si slevové nakupování při Jarním švitoření

Chcete si pořídit nový jarní kousek do vaší skříně? Tak neváhejte a zasoutěžte si s námi o dárkovou kartičku nabitou částkou 500 Kč. Jaro je již v plném proudu a jako každý rok i letos si pro vás pražské obchodní centrum Atrium Flora připravilo den plný skvělé zábavy, slev, módních přehlídek a soutěží.

Přijďte šířit jarní náladu ve středu 29. dubna 2015 od 14 do 18 hodin do obchodního centra Atrium Flora. Neminou vás nejrůznější slevové akce vybraných obchodů, kde na vás čekají až 50% slevy a budete moci využít vyhranou dárkovou kartičku, pokud se na vás zde v soutěži usměje štěstí.

A pokud ne, nezoufejte. Usmát se na vás může přímo i v rámci Jarního švitoření. Po obchodním centru se tento den bude pohybovat několik promotérů, kteří budou k nerozeznání od běžných zákazníků. Když se však návštěvník na promotéra usměje, jako odměnu za šíření dobré nálady získá dárek. Hlavní cenou je poukaz na zájezd k moři.

V rámci doprovodného programu proběhne také vyhlášení celkového vítěze projektu Proměna, který Atrium Flora ve spolupráci s pražským Fitness Victory odstartovalo v lednu. Akcí bude provázet herec a moderátor Lukáš Hejlík.

Otázka:

Kolik finalistů je ve finále projektu Proměna?

1) 2 finalisté

2) 3 finalisté

3) 4 finalisté

Nápovědu a více informací o obchodním centru, projektu Proměna a Jarním švitoření naleznete na:

http://www.atrium-flora.cz/

https://www.facebook.com/AtriumFlora

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. dubna 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "flora"

Výherci budou informováni emailem či telefonicky.