čt25042024

čtvrtek, 02 duben 2015 08:32

Zažeňte jarní únavu!

Konečně vyšlo sluníčko, je tepleji a najednou na nás padají všemožná nachlazení a hlavně únava. Zbavte se jí díky čajové očistné kůře.

Náš organismus doslova volá po očistné kůře, rádi bychom se možná viděli i o několik kilogramů lehčí a o jiskru v oku bohatší..., jenže na složité detoxikační kůry zkrátka nemáme čas. Mají tyto řádky něco společného i s Vaším životem? Pak je osvědčená bylinná směs DETOX od AHMAD TEA London určena právě Vám.

Jakkoli může znít slovo detox moderně, očistu těla po zimě prováděli lidé už od pradávna. Masopustní období, které dnes známe spíš už jen jako veselou přehlídku masek, mělo za cíl připravit tělo na jaro, vynechání masa z jídelníčku odlehčilo trávicímu ústrojí a díky tomu lidé získali novou energii na jarní práci v hospodářství.

Dnes už možná tak tvrdě nepracujeme, určitě více než naši předci jsme ale poznamenaní škodlivými toxiny. Zbavit se jich a osvobodit své tělo od všeho nežádoucího nám pomůže zvýšený pitný režim. Kromě čisté vody jsou výborným pomocníkem při očistě organismu také bylinné čaje.

AHMAD TEA London nabízí čaj „na míru ušitý" tomuto období. Čisticí a zklidňující bylinná směs od AHMAD TEA London s příznačným názvem DETOX v sobě spojuje nejen sílu přírody, ale i skvělou a vyváženou chuť. AHMAD TEA London DETOX je složen z máty peprné, fenyklu, listů břízy, rozmarýnu, smetanky lékařské, listů kopřivy, zázvoru a ostružinového listí – vše v přesném poměru tak, aby se z těla mohly vyplavovat škodlivé toxiny a přitom se ve vašem šálku pojila chuť a aroma. Bylinná směs DETOX od AHMAD TEA London je k dostání v balení po 20 čajových sáčcích v samostatně balených unikátních alupacích, které uchovávají Váš čaj vždy čerstvý a v té nejvyšší kvalitě.

Soutěž:


Chcete vyhrát čaje Ahmad?

Odpovězte na naši soutěžní otázku:

Jaké je složení čaje AHMAD TEA London DETOX j?

 

Správnou odpověď posílejte na adresu soutez@elitemagazin do 20. 4. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, e-mailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "ahmad"

Výherci budou informováni emailem či telefonicky.