čt28032024

úterý, 10 únor 2015 07:55

PUMA přináší novou kolekci a má pro vás soutěž!

Společnost PUMA představuje novou sportovní kolekci jaro/léto 2015 a zároveň má pro vás soutěž o sportovní bundu. Minimalistická bunda PUMA Pure NightCat vás v chladných měsících ochrání před nepříjemným větrem, a díky technologii VisiCELL- 3M reflexním nitím použitým na celé ploše bundy zvýší vaši bezpečnost ve zhoršených světelných podmínkách.

Díky výrazné barvě a originálnímu designu budete v této bundě nepřehlédnutelná. Navíc se vám k ní budou skvěle barevně hodit sportovní produkty z nové kolekce.

Základem každé běžecké výbavy jsou kvalitní běžecké boty. Model PUMA Faas už určitě znáte, pro aktuální sezónu PUMA připravila nový typ těchto oblíbených bot s názvem PUMA Faas 500v4. Protože víme, že od svých běžeckých bot chcete jen to nejlepší, jsou tyhle boty přesně pro vás.

Jsou lehké, odolné, maximálně pohodlné a skvěle tlumí nárazy. Vaše nohy v nich budou zkrátka jako v bavlnce. Boty jsou navrženy speciálně pro tvar dámského chodidla.

Pokud dáváte před během přednost jiným sportovním aktivitám, máme pro vás vysoce dynamickou, rychlou a lehkou tréninkovou obuv PUMA Pulse XT. Nový dámský model je ideální pro všechny outdoorové i indoorové sportovní aktivity. Díky technologii EverTrain Footbed jsou boty odolné a vysoce pružné. Podešev z flexibilní pryže zaručuje perfektní přilnavost a bezproblémové přizpůsobení se pohybu. Svrchní materiál je prodyšný a díky bezešvému provedení poskytuje perfektní komfort. Boty jsou extrémně lehké, váží pouhých 173 g.

PUMA pro aktuální sportovní produkty zvolila originální design. Dlouhé legíny s nápaditým vzorem si zamilujete. Navíc k nim perfektně ladí podprsenkový top. Legíny PUMA Clash Tight i delší podprsenka PUMA Clash Top vás díky technologii PUMA dryCELL udrží v suchu a pohodlí po celou dobu tréninku.

Oba tyhle kousky jsou maximálně pohodlné, díky plochým švům vás nebude podprsenka nikde škrábat a legíny zase skvěle padnou díky elastickým vláknům. V chladném počasí na sebe ale určitě budete potřebovat i něco teplejšího. Extra teplá mikina PUMA PR Core L/S ½ Zip Hoody s kapucí vás díky technologii PUMA warmCELL nejen zahřeje, ale i udrží v suchu.

Absolutní novinkou jsou také produkty PUMA Ignite. Dámská trika PUMA Ignite s krátkým i dlouhým rukávem jsou navržena pro absolutní svobodu pohybu. Trika jsou vyrobena z vysoce funkčního materiálu s technologií PUMA coolCELL, která odvádí od těla přebytečnou vlhkost. Síťované panely umístěné v kritických zónách umožňují proudění vzduchu, a regulují tak tělesnou teplotu. Díky anatomicky tvarovanému střihu a rukávům obě trika skvěle padnou.

K dámským sportovním trikům PUMA Ignite se barevně hodí tříčtvrteční legíny PUMA PR Progressive Graphic ¾ Tight, které jsou taktéž vyrobeny z materiálu s technologií coolCELL. Anatomicky tvarovaný střih a materiál s příměsí elastanu dodávají větší svobodu pohybu, ploché švy navíc minimalizují nepříjemné dření. V legínách s výrazným barevným provedením a originálním designem budete nepřehlédnutelná.

Soutěžní otázka:


Jak se jmenuje technologie, kterou disponují některé sportovní produkty od PUMY, a která odvádí od těla přebytečnou vlhkost?


a) PUMA Faas
b) PUMA ACTV
c) PUMA coolCELL


Nápovědu najdete v článku.

Správnou odpověď posílejte na adresu soutez@elitemagazin do 20. 2. 2014 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, e-mailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "puma"

Výherce bude informován emailem či telefonicky a získá sportovní bundu Puma.