čt28032024

pátek, 12 prosinec 2014 12:38

Soutěžte s Atriem Flora o nové dárkové karty

Letošní rok představuje obchodní centrum Atrium Flora svým zákazníkům nové dárkové karty, které můžete zakoupit svým nejbližším jako dárek na poslední chvíli, popřípadě si s námi zasoutěžit a využít výherní částku 500 Kč na povánoční nákupy.

Nevíte co koupit rodině či přátelům k Vánocům, narozeninám nebo svátku? Atrium Flora nabízí novou elektronickou dárkovou kartu, na kterou můžete vložit částku a ponechat výběr dárku na obdarovaném. Nabijte ji podle svého uvážení na hodnotu od 300 Kč do 4 000 Kč a nechte na jen na něm, čím si udělá největší radost. Dárková karta platí ve více jak 130 obchodech nákupního centra Atrium Flora a držitele opravňuje k využití řady dalších benefitů a slev, třeba z programu výhod. Dárkové karty zakoupíte na infostánku ve 2. podlaží u vchodu z Jičínské ulice.

Jako každý rok nechybí v obchodním centru krásná vánoční výzdoba. Před hlavním vchodem OC v aktuálním období najdete tradiční vánoční stánky, kde si můžete vychutnat například oblíbený punč nebo svařené víno, dát si tradiční trdelník nebo pečené kaštany a nakoupit na poslední chvíli také nějaké malé dárky nebo suvenýry. V obchodním centru můžete využít také balicí službu, kterou naleznete v přízemí obchodního centra, tudíž nemusíte mít stres s tím, že vánoční dárky neumíte zabalit.

Pokud o vánočních svátcích rádi děláte radost nejen vlastním dětem, ale i těm, které se bohužel dárků od vlastních rodičů nedočkají, pak je tu Strom splněných přání. V období od 1. do 23. prosince 2014 si můžete některé z těchto přání vybrat a splnit ho dítěti koupí dárku, který předáte hostesce v OC.

Atrium Flora nabízí svým návštěvníkům na ploše 20 000 čtverečních metrů čtyři patra služeb a zábavy a 130 značkových obchodů s módou. Ve čtvrtém patře se nachází několik restaurací a multikino Cinema City s 3D kinosálem IMAX, v každém patře pak kavárna či občerstvení. Rodičům je k dispozici dětský koutek, řidičům čtyřpatrové, nově zrekonstruované podzemní garáže.

Jaká je otevírací doba obchodního centra Atrium Flora?

1. Denně 8:00 – 24:00

2. Denně 10:00 – 22:00

3. Pondělí až pátek 9:00 – 21:00

Více informací naleznete na:

http://www.atrium-flora.cz/

https://www.facebook.com/AtriumFlora

 

Správnou odpověď posílejte na adresu soutez@elitemagazin do 20. 12. 2014 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, e-mailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "flora"

Výherci budou informováni emailem či telefonicky.