čt28032024

úterý, 05 listopad 2019 00:00

Cestovat můžete na ostro, ale i na lehko!

Neupravené a přerostlé vousy či neoholená tvář je na delších cestách noční můrou všech mužů. S novým zastřihovačem vousů Rowenta Forever Sharp (TN6030) zapomeňte na všechny děsivé scénáře – zastřihovač před cestou uložte do cestovního pouzdra, zabalte do kufru a svůj styl vyladíte kdekoli na světe!

Rowenta Forever Sharp je zastřihovač perfektně padnoucí do ruky se samoostřícími břity ze 100% nerezové oceli, nemusíte je nikdy měnit a jejich údržba je snadná – zastřihovač je voděodolný. Se zastřihovačem Forever Sharp vousy snadno vytvarujete, oholíte bez podráždění pokožky či zastřihnete s hřebenovými nástavci (1, 2, 3, 5, 6 mm) na vámi požadovanou délku.

Forever Sharp je nenahraditelným společníkem na cesty díky příslušenství v podobě kvalitního protinárazového cestovního pouzdra, klasické nabíječky, ale i nabíjecího kabelu s portem USB. Výdrž baterie je až 120 minut, dva měsíce* zastřihování bez nutnosti dobíjení. Doporučená cena je 1 599 korun/ 59,90 euro. *při 5minutovém holení 3x týdně