so20042024

pondělí, 30 leden 2017 08:19

Zpěvák Pavel Callta se stal obětí zombie!

Slavnostní premiéru akčního hororu s názvem Resident Evil: Poslední kapitola si nenechalo ujít spoustu známých českých tváří. Nikdo z nich však netušil, že se již při příchodu do kina IMAX stanou obětmi děsivě vyhlížejících zombie. Se svým strachem se tak musel poprat zpěvák Pavel Calta, herečka Zuska Velichová, zpěvačka Ellis a moderátoři Petr Vojnar a Petr Říbal. Jediný, kdo útoku zombie unikl, byl skladatel Michael Kocáb.

 

Zatím poslední díl ze série Residen Evil, se nesl ve strašidelném duchu. Hororový nádech celého večera pocítil každý host již při příchodu do kina. Nečekané přivítání se všem dostalo od pravé zombie, a tak se známé tváře musely obrnit odvahou ještě před vstupem do sálu.

Na obličeji oblíbeného zpěváka Pavla Callty bylo vidět, že kontakt se zombie nesnáší moc dobře. Překonal však svůj strach a novinku Resident Evil: Poslední kapitola zhlédnul až do konce. Oproti Pavlovi byla jeho kolegyně z hudební branže Ellis nad věcí. Děsivé prostředí ji absolutně nevystrašilo, ba naopak. Ellis se chopila rekvizit a zahrála si s cosplayery malou scénku dokonce i se zbraní v ruce.

Zuska Velichová se při příchodu do kina pořádně vyděsila. Její strach však netrval dlouho, jako správná herečka se ihned chopila role napadené ženy ve světě nemrtvých. Jediný, kdo zlověstným útokům bravurně unikl, byl Michael Kocáb, který se svými kamarády proklouzl rovnou do sálu a užil si tak ničím nerušený pánský večer.

Film Resident Evil: Poslední kapitola můžete navštívit v multiplexech Cinema City od 26. ledna. Pokud si však chcete vychutnat tento filmový zážitek v té nejlepší kvalitě a na největším plátně v České republice, navštivte kino IMAX.

Další zajímavé články v této kategorii: « Proč právě on? Padesát odstínů temnoty »