čt28032024

pátek, 29 srpen 2014 00:00

Templářské sklepy partnery nového seriálu Vinaři

Tem­plářské sklepy Čejkovice se netočí jen kolem vína. Jsou partnerem nového českého seriálu Vinaři, který od 31. srpna začne vysílat televize Prima. Filmový štáb nadchly jedinečné malebné scenérie vinohradů pod Pálavou a v okolí Čejkovic.

Celý seriál se obejde bez studiového natáčení, točí se pouze v reálném prostředí. K natáčení některých epizod si štáb vybral i templářskou tvrz v Čejkovicích spolu s historickými sklepy. Poslední klapka padne na konci října. Vedle mnoha oblíbených herců je vinařskou lahůdkou i to, že každý z 16-ti dílů seriálu je věnován určité odrůdě vína. Jeden z dílů je pojmenován podle unikátní odrůdy Cabernet Cortis, právě z produkce Templářských sklepů Čejkovice.

Spolu se seriálem Vinaři budou mít premiéru nové etikety vín Templářských sklepů Čejkovice. V seriálu o víně a lidech kolem něj budou diváci nacházet odpovědi na soutěž, která bude probíhat od září až do konce roku na stránkách www.templarske-sklepy.cz. Soutěživí milovníci vína mohou vyhrát balíčky, pobyty i účast na natáčení.

Templářská vína zakoupíte v obchodních řetězcích po celé ČR nebo můžete objednávat na www.templarske-sklepy.cz

Tip:

Víno k seriálu Vinaři

Tem­plářské sklepy Čejkovice se netočí jen kolem vína. Jsou partnerem nového českého seriálu Vinaři, který od 31. srpna začne vysílat televize Prima. Stejně jako filmový štáb, i Vás nadchne malebná scenérie vinohradů pod Pálavou a v okolí Čejkovic. Dopřejte si k seriálu jednu z odrůd, které je věnován každý z 16-ti dílů seriálu. Třeba právě unikátní odrůdu Cabernet Cortis z produkce Templářských sklepů Čejkovice.

Spolu se seriálem budou mít premiéru nové etikety jakostních vín Templářských sklepů a také soutěž na stránkách www.templarske-sklepy.cz, která bude probíhat od září až do konce roku. Soutěživí milovníci vína mohou vyhrát balíčky, pobyty i účast na natáčení.

Templářská vína zakoupíte v obchodních řetězcích po celé ČR nebo můžete objednávat na www.templarske-sklepy.cz