út16042024

pondělí, 25 červen 2018 00:00

SWAROVSKI PODZIM/ZIMA 2018 KOLEKCE CRYSTAL TALES

Charakteristický třpyt, jímž je společnost Swarovski výjimečná, dostává každou sezonu jednu z hlavních rolí v novém příběhu, který je pro ženy pozvánkou, aby objevovaly a zdůraznily nejrůznější stránky své osobnosti. Pro sezónu podzim/zima 2018 pozvedla značka šperky a doplňky ve své kolekci Crystal Tales na novou, snovou úroveň.

 Kreativní ředitelka značky Nathalie Colin popisuje: „Dnes je náš každodenní život ovlivňován obrovským množstvím informací a vizuálního balastu. Jsme ve zrychleném a často neúnosném prostředí vyžadujícím neustálou pozornost a reakci. Únik z tohoto každodenního života nabízí svět magie, kouzel a pohádek. Je místem, kde lesní zvířata mají duši a my se stáváme moderními šamany schopnými rozumět jejich jazyku. Tento úchvatný svět inspiroval kolekci Crystal Tales. V nadcházející sezoně chci ženám nabídnout setkání s lákavým a třpytivým světem, kde se mohou inspirovat krásnými příběhy, načerpat energii z bohatě zdobených designů a skutečně zde zazářit."

Paleta sytých barev drahokamů a zlata, výrazná tmavomodrá, safírová, burgundská červeň a smaragdová zcela přirozeně vdechnou svůdnou přitažlivost každému outfitu při nejrůznějších denních i večerních příležitostech. Swarovski propojuje svou vizi ženskosti s moderními trendy: těšit se tak můžeme na vrstvení dlouhých přívěsků a talismanů, nápadné koktejlové prsteny, decentní designy i ornamentálně zpracované náušnice.

Letošní podzim lze rozzářit nekonečným množstvím způsobů s neodolatelnou kolekcí Swarovski Remix. Ta nabízí ještě více možností vyjádření osobního stylu, neboť je doplněna novou řadou představující písmenka zdobená jiskřivým pavé od Swarovski a pestrobarevnými komponenty s barvou kamene podle měsíce narození.

Hlavním zdrojem inspirace pro novou kolekce jsou příběhy z lesa. Třpytivé poklady a klasická elegance evokují flóru i faunu mystického lesa. Série Magnetic představuje motiv hmyzu ve zcela nových podobách. Všechny šperky pracují s těmi nejmódnějšími liniemi - kolekce zahrnuje asymetrické náušnice, brože, vrstvené náhrdelníky, pečetní i koktejlové prsteny. Oslní Vás nekonečným třpytem křišťálu Pointiage® od Swarovski, jemnými detailními vzory a metalickými odstíny, které spojují nejrůznější druhy kovů. Sérii March, zářící okouzlujícím šarmem, vyhradí každá žena ve své kolekci módních doplňků výjimečné místo. Na své si přijdou také milovnice motivů lesních zvířat. Design lišky, sovy či veverky v kombinaci zlatých metalizovaných odstínů s křišťálovými kameny Swarovski, Vám propůjčí nádech elegance s prvkem nekonvenčnosti.

Sezona spěje k nádhernému závěru v kolekci Holiday inspirované pohádkami. Ikonický třpyt křišťálů Swarovski navozuje magickou náladu. Nechte se okouzlit oslnivými šperky z linie Louison inspirovanými mrazem ojíněnými listy. Kromě těchto modelů vhodných pro každou příležitost Swarovski nezapomíná ani na široký výběr nádherných dárků.

Nová jiskřivá kolekce znovu oslavuje unikátní know-how značky a přináší jedinečný třpyt pro každého v duchu motta „Brillance for All". Díky tomu může každá žena rozzářit svou výjimečnou osobnost prostřednictvím šperků, které jsou stylové, moderní a všestranné.