so20042024

čtvrtek, 09 březen 2017 09:18

První řada vlasové péče s PLEX technologií dostupná v maloobchodním prodeji

Gliss Kur Fiber Therapy s technologií OMEGAPLEX® je první řada vlasové péče s PLEX technologií dostupná v maloobchodním prodeji. Jedná se o skutečně efektivní řešení pro vážně poškozené vlasy, kterým navrací kvalitu a krásu.

Všechny ženy touží po silných, hedvábných a zdravých vlasech. Jenže bývají zvyklé na svůj způsob úpravy vlasů, který je může poškodit. Řeč je o foukání vlasů, žehlení, kulmování, stahování do gumiček nebo barvení. Navíc své vlasy vystavují slunci a dalším vnějším vlivům, jež je ve výsledku dlouhodobě poškozují. Revolučním řešením je používání regenerační vlasové péče s technologií OMEGAPLEX®, kterou představuje nová řada Gliss Kur Fiber Therapy. Jde o nejnovější inovaci specialistů Gliss Kur, která přináší unikátní Plex technologii do vašich domovů. Dosud byla totiž dostupná pouze v salonech. Jedná se o skutečně efektivní řešení pro vážně poškozené vlasy, kterým navrací kvalitu a krásu.

Barvení, vysoušení vlasů nebo styling s použitím tepla může rozbít jemné vazby ve vlasových vláknech a poškodit tak jejich vnitřní strukturu. Nová řada Gliss Kur Fiber Therapy představuje skutečně revoluční a účinné řešení tohoto problému i pro velmi poškozené vlasy. Nabízí recepturu s technologií OMEGAPLEX®, jež regeneruje přerušené vlasové vazby a stabilizuje vnitřní vlasovou strukturu. Zároveň poskytuje přetěžovaným vlasům dlouhotrvající ochranu před možným poškozením.  

Řada Gliss Kur Fiber Therapy nabízí kromě čistícího, regeneračního šamponu a balzámu také expresní regenerační balzám pro lepší poddajnost vlasů, regenerační masku, která hloubkově vyživuje a hýčká vlasy a olejový sprej nabízející jemnost a lesk.

Portfolio řady Gliss Kur Fiber Therapy:

Šampon Gliss Kur Fiber Therapy, 250 ml, s recepturou OMEGAPLEX®navrženou pro přetěžované vlasy v důsledku barvení a stylingu.   DMOC 79,90 Kč.

Balzám Gliss Kur Fiber Therapy - znovu spojí vlasová vlákna vytvořením iontových vazeb uvnitř vlasu. Výsledkem jsou permanentně hedvábné a zdravé vlasy.  DMOC 79,90 Kč.

Maska Gliss Kur Fiber Therapy – receptura tvoří a uzavírá vazby, které stabilizují vlasová vlákna. Výsledkem jsou husté, silné a krásné vlasy.  DMOC 139,90 Kč.

Expresní balzám Gliss Kur Fiber Therapy - při použití
v kombinaci se šamponem, stabilizuje jemné vazby mezi vlasovými vlákny. Výsledkem jsou silnější vlasy. DMOC 119,90 Kč.

Olejový sprej Gliss Kur Fiber Therapy - napojuje a chrání jemné vazby mezi vlasovými vlákny – pro vice lesku, struktury a síly. DMOC 124,90 Kč.