19042024

středa, 26 říjen 2016 05:41

S Gábinou v posteli

Oblíbená česká moderátorka Gábina Partyšová pečuje o své tělo i mysl opravdu zodpovědně. Nejen proto, že ji vzhled živí, zároveň je to pro ni naprosto přirozené a dělá ji to spokojenější. I když je velmi pracovně vytížená stíhá toho přes den pro svoji krásu udělat opravdu mnoho. Každý den cvičí minimálně hodinu, posiluje na kardio stroji, který má doma. Dvakrát týdně pak chodí na jógu, sem tam si zajde na masáž, pokud ji to čas dovolí.

Jsou ale oblasti, které Gábině na jejím těle úplně nevyhovují. „Nelíbí se mi ďolíčky na zadních stehnech a zadku. Ale musím říct, že při dobrém osvětlení nejsou vidět. Takže problém bude spíše ve špatném osvětlení," přiznává se smíchem a dodává: „ Ještě mi docela vadí, že nemám husté vlasy, jsou takové měkoučké a dětské." Co se týče větších úprav na svém těle je dost opatrná. Rozhodně by si nenechala předělat prsa, ač nad tím během kojení uvažovala. Ovšem představa cizího předmětu v jejím těle ji děsí.

Její manžel podnikatel Daniel Farnbauer ji v péči o sebe podporuje, občas ji doprovází na kliniku. Rádi si společně zacvičí jógu nebo zajdou na dlouhou procházku v okolí jejich domu.

Gábina Partyšová se nezapomíná starat ani o svoji duševní stránku. Pije speciální bylinné čaje, které má namíchané přesně na míru. Dodávají ji duševní sílu a energii. Také čte tematické knihy, momentálně od duchovního vůdce Oshe a medituje. S rodinou má nějaké rituály, které provádí před spaním. „ Se synem Kristiánem si vzájemně čteme. Já jemu a on mě, každý půl hodiny. Někdy si s manželem pustíme naše oblíbené hudební skladby a společně, celá rodina se masírujeme nebo koukáme na Simpsonovi. Před usnutím ještě praktikuji meditaci, při které odpouštím sobě i ostatním zlé skutky."

Ráno se naopak moderátorka neobejde bez klasické očisty pleti, dlouhé sprchy, holení a masky pod oči. A nesmí chybět jogínský pozdrav slunci. Nejdůležitější je podle jejich slov myslet pozitivně, pořád se usmívat a dopřávat si kvalitní a dlouhý spánek. Potom budete vypadat skvěle.