út23042024

úterý, 26 červenec 2016 09:17

Krásnější s tradiční čínskou medicínou

Trápí-li Vás mimické vrásky kolem očí a úst, vyzkoušejte Beauty akupunkturu! MUDr. Štefánia Ebenová, PhD., z Kliniky Meridian doporučuje Beauty akupunkturu k efektivnímu omlazení pokožky. Říká: „Jemnými, asi 5 mm dlouhými, sterilními, jednorázovými jehličkami vrásky jakoby „vyšijeme". Tam, kde jedna jehlička končí, druhá začíná.

Napíchnutím vrásek stimulujeme pleť k reparačním procesům, při kterých se vrásky v místech po jehlách zevnitř vyplňují vazivem - vlastním kolagenem, čímž se vyhlazují. Kvalita a kvantita kolagenu ve všeobecnosti poskytuje kůži elastické vlastnosti. Kromě toho přítomnost jehel jakoby „natáhne" do tváře vitální substance, čímž se pleť vypne a rozzáří - pleť se krásně prokrví (ještě lépe než po masáži) a na tvorbu vaziva naváže proces obnovy pokožky, který začíná z její bazální vrstvy. Celkový efekt je perfektní, a přitom zcela přirozený."

Doporučovaný počet ošetření je cca 5 vždy po 1 až 2 týdnech.

Ošetření ( jedno) lze na přání pacientky opakovat v různých časových intervalech od 1 měsíce až po 1 rok. Pokud se klientka rozhodne opakovat ošetření po roce, lze provést více než jedno ošetření. Maximálně však 3 .

Cena: 2.200,-za 120 minut+ vstupní vyšetření

Klinika Meridian-klinika tradiční čínské medicíny, Sokolovská 979/ 209, 190 00 Praha 9, www.klinikameridian.cz

 

Další zajímavé články v této kategorii: « Oči potřebují péči S Gábinou v posteli »