čt25042024

pátek, 27 květen 2016 14:02

Karlie Kloss - nová ambasadorka Swarovski

Společnost Swarovski, která je synonymem zářivosti a okouzlující nádhery, oslovila Karlie Kloss, aby jako ambasadorka ztělesnila její ikonický třpyt po celém světě. Kreativní ředitelka Nathalie Colin vysvětluje: „Jsme velmi nadšeni z toho, že se Karlie stala novou tváří naší značky. Je velice krásná a navíc z ní vyzařuje modernost, svěžest, sebejistota, elegance a spontánnost. Všechny tyto atributy jsou charakteristické i pro naše kolekce."

 

Inspirace v oblasti módy a životního stylu, osobnost zběhlá v digitálním světě na kanálu Klossy YouTube, mozek, který tvoří základ vzdělávání Kode With Karlie, a žena podporující charitu s Karlie's Kookies: Karlie Kloss je mnohem více než jen supermodelka. Její inspirativní všestrannost dokonale koresponduje s hodnotami značky Swarovski a jejími kolekcemi, které jsou určeny pro ženy, které chtějí zářit a které chtějí učinit ze všedního dne den výjimečný.

Karlie Kloss říká: „Je pro mě ctí spolupracovat s rodinou Swarovski a stát se součástí dlouhé historie značky, která ženám dodává eleganci svými zářivými, originálními designy."

Kloss je pro Swarovski díky své přirozenosti ideální volbou, jak vysvětluje Nathalie Colin: „Karlie patří mezi ty osobnosti, k nimž dívky vzhlížejí – tím, že využívá sociální sítě, je dostupná nejširší veřejnosti. Dostupnost byla vždy součástí DNA naší značky a využíváme každé příležitosti, jak se ještě více přiblížit zákazníkům. Karlie má přirozenou schopnost chápat digitální svět; nemůžeme se už dočkat, až využijeme její kreativity při šíření inspirujících příběhů o našich špercích a zachycení těchto citově silných okamžiků života. Celý náš tým si ji hned zamiloval!"

Aby otevřeli tuto novou společnou kapitolu, natočili Karlie a Swarovski video, které bylo zveřejněno na sociálních sítích, včetně YouTube a Instagramu, a umožňuje osobnosti Karlie skutečně zazářit. Supermodelka je zachycena v přirozené a neformální náladě, učí se, jak správně vyslovovat název značky, což je jedna z nejčastěji kladených otázek uživatelů webu.

Karlie bude po celou sezónu vnášet do módního a vyspělého světa Swarovski svou okouzlující osobnost a vnitřní světlo.