19042024

středa, 13 duben 2016 05:00

Dejte své pleti napít - aneb hydratace pleti s kosmetikou

Letošní zimní intenzivní teploty dosáhly na několika místech rekordních hodnot, které se nesmazatelně zapsaly do naší paměti i do historie. Co udělat pro to, abychom si letošní zimu nepamatovali jako tu, která nám způsobila kožní problémy, prohloubilo vrásky, a přineslo pigmentové skvrny...Jak se tomu vyvarovat?

Prevence a dlouhodobá péče je základ!

Mnoho žen má pocit, že když si koupí nějaký zázračný výrobek a párkrát ho použijí, tak mají vystaráno. Tak to ale rozhodně neplatí. Dermatologové radí především pravidelnou a kvalitní péči, díky níž můžete předejít mnoha kožním problémům.

Stačí jen dodržet několik zásad. Mějte na paměti hned tři zásady, které vám pomohou ke krásné pokožce.

Zásada č. 1 - pravidelná péče a kvalitní hydratace

zásada č. 2 - pravidelná péče a kvalitní hydratace

zásada č. 3 - pravidelná péče a kvalitní hydratace

Kroutíte hlavou? Ne, nebojte, nezbláznili jsme se my ani tu neřádil žádný tiskový šotek. Jen jsme shrnuli to nejpodstatnější. Právě kvalitními hydratačními přípravky s UVB a UVA ochranou předejdete stárnutí pokožky, která s vaším přibývajícím věkem ztrácí kolagen a „sesychá". Čímž se tvoří vrásky a suchá pnoucí místa. Abyste jí zase navrátily pevnost a vláčnost, musíte své pleti dodat hydrataci a kvalitní výrobky s kolageny a dalšími složkami, které efektivně působí na její strukturu, vám k tomu pomohou.

Zjistěte jaký je typ vaší pleti

Nejdůležitějším základem správné péče je zjistit, jaký máte typ pleti. Rozdělujeme 4 základní typy - a to normální, smíšenou, suchou a mastnou pleť. Každá má svou charakteristiku, typickou péči a problémy.

Suchá a normální pokožka potřebuje zklidňující péči s hydratačními prvky. Základní výbava pro dokonalou péči by měla obsahovat - hydratační pleťové mléko, hydratační pleťovou vodu, denní a noční hydratační krém. Mnohdy zapomínáme na pleťové vody, které jsou ale velmi důležité. Uzavírají póry, které se čistící kosmetikou otevřou a zklidňují pokožku. Navíc hydratační krémy s SPF faktory chrání pokožku proti spáleninám, předchází pigmentovým skvrnám a vráskám.

Mastná a smíšená pleť naopak vyžaduje mnohem náročnější péči. Vzhledem k vyšší produkci kožního mazu ucpává a zanáší póry, které vytváří bakterie a viry. Ty se pak zanítí a vzniká asi největší problém mastné pleti a to akné. Proto je základem, a víme, že se budeme zase opakovat, kvalitní a pravidelná péče. Dvakrát denně bychom měli čistit pleť Čistícím gelem s částečky Mikro lufa MINUS 417, které vyčistí pleť do hloubky. Následně nezapomínejte ani na hydratační pleťovou vodu.

 

Tipy:

Total age defy night cream Made in Sephora

Tento jemný krém, který se na pokožce doslova rozplyne, doplňuje účinky denní péče, dodává pleti kolagen a po celou noc pracuje na regeneraci i té nejcitlivější pleti a zmírňuje známky únavy. Kdo nabídne víc?!
Multifunkční noční krém proti stárnutí - 50 ml

Total age defy night cream Made in Sephora

Testy hovoří jasně:s tímto krémem a díky jeho složení obsahujícímu posilující kolagen, je obličej prozářenější, pokožka hladší a jemnější. Proč bychom si ho nedopřály!
Multifunkční krém proti stárnutí - 50 ml

Total age très defy cream for eyes&lips Made in Sephora

Pozor na citlivé partie! Připravili jsme Vám rozmazlující péči, abyste je mohly náležitě hýčkat – tento miláček zabraňuje stárnutí kůže, protože obsahuje účinný kolagen, který zlepšuje kvalitu pokožky, dodává jí svěží vzhled a pevnost.
Multifunkční péče proti stárnutí na oči a rty - 15 ml

Renew & peel super serum Made in Sephora

Toto sérum proti stárnutí působí jako něžný polibek s dvojím účinkem, protože je obohaceno o kyselinu glykolovou s postupným peelingovým efektem, rozjasní pleť v okamžiku, stáhne póry a při postupné aplikaci zesvětlí skvrny. Homogenita pleti je tak zaručena.
Vysoce účinné regenerační peelingové sérum - 30 ml

Super regenerating oil-serum Made in Sephora

Hledáte-li olej proti stárnutí, který by se aplikoval stejně snadno jako sérum, měl regenerační účinky a preventivně působil proti známkám stárnutí, péči zajišťující pružnější, hladší a zářivější pokožku s koncentrovaným regeneračním účinkem, pak je to právě tento výrobek.
Vysoce regenerační olejové sérum - 30 ml

Wrinkle-fighting super serum Made in Sephora

Jestliže ho tak milujeme, může za to jeho složení obohacené o kolagen z mořských řas a rýžové nutripeptidy, které dodávají pleti svěží objem a uvolňují stažené rysy. Pleť bude jako vyžehlená!