so20042024

pondělí, 26 leden 2015 00:00

Teplých barev se v zimě bát nemusíte

Vzhled je pro všechny ženy nesmírně důležitý a snaha dbát o vlastní zevnějšek je již každodenním rituálem. V případě známých osobností platí toto pravidlo dvojnásobně. Jsou totiž pod přísným drobnohledem veřejnosti v každé situaci. Známá slovenská moderátorka Andrea Chabroňová je vždy perfektně upravená.

„Všem ženám doporučuji, aby se neváhaly svěřit do rukou profesionálního vizážisty, který jim poradí, jak se perfektně upravit pro různé příležitosti. Líčení potom zvládnou i v pohodlí svého domova," říká Andrea Chabroňová.

Denní líčení

Pleť: V zimním období je pleť namáhaná a často vystavovaná i velkým teplotním rozdílům. Péče o ni se stává proto ještě důležitější. Pro udržení svěžího vzhledu v průběhu celého dne, nezapomeňte před samotným líčením pleť důkladně očistit. Nejdříve pleťovým mlékem, potom použijte pleťovou vodu, čímž odstraníte nečistoty. Na závěr naneste výživný krém. Obnovuje ochranové řasence Roller Lash Mascarannou bariéru pleti, zabraňuje ztrátám vody z pokožky a chrání ji před volnými radikály a negativními vlivy prostředí.

Oči a obočí: Na celé pohyblivé víčko naneste světlou barvu. Ideálně vám poslouží například pěnové oční stíny. Vnitřní koutek oka rozjasněte bílým očním stínem a na vnější použijte trochu hnědé barvy. Oči zvýrazněte kajalovou tužkou a nezapomeňte ani na řasenku. Vytvarované obočí jednoduše zvýrazníte hnědou tužkou.

Tip: řasenka Benefit  Roller Lash Mascara

Pro silné, krásné, husté a odvážné řasy.

Benefit představuje jeden z nejzábavnějších a nejšikovnějších produktů na trhu. Roller Lash je úžasná řasenka, která vyřeší dilema rovných a krátkých řas. Tato řasenka byla vyrobena za účelem natočit řasy do nebeských výší. Řasenka zachytí, natočí a nadzvihne vaše řasy díky inovativnímu kartáčku Hook'n rollTM.

Exkluzivně v parfumeriích Sephora

Tip: Trio pro svůdný pohled


3 jednoduché kroky, díky kterým získáte dokonale svůdný pohled:


- Rozjasnit: Rozjasněte pohled nanesením nejsvětlejšího odstínu na celý nadočnicový oblouk a k vnitřnímu koutku oka.
- Vytvarovat: Dodejte pohledu hloubku nanesením středního odstínu na celé horní víčko. Stín nanášejte od vnitřního ke vnějšímu koutku oka.
Zintenzívnit: Zvýrazněte pohled nanesením nejtmavšího odstínu. Vytvořte linku u kořínků řas horního víčka.
Jemná hedvábná textura se snadno aplikuje, perfektně kryje a má vyhlazující účinky.
.
Složky rostlinného původu:
- rýžový olej
- rýžový pudr

Jeho +: Dvě zakončení aplikátoru - kulatým zakončením nanášíte světlý a střední odstín, špičatým zakončením odstín tmavý.

Více na Yves Rocher.cz