19042024

pátek, 02 květen 2014 08:49

Trendy líčení

Nová sezóna přináší žhavé hity také do oblasti dekorativní kosmetiky. Užitečné tipy, jak získat trendy look tohoto jara se dozvíte právě zde.

1. Rozum a cit

První trend je zaměřený na výrazné plné rty, který citlivě transformuje look 20. let do nové romantické a velmi smyslné podoby.

Nejdůležitějším prvkem tohoto líčení je rtěnka, nejlépe v matné textuře a odstínu červené s kapkou oranžové. Oči jsou pouze jemně zvýrazněné, a to jen řasenkou nebo velmi měkce orámované ideálně tmavohnědou tužkou. Nejlépe ale budou vypadat zcela nenalíčené. Pleť musí působit maximálně přirozeným dojmem, a proto se tentokrát vyhněte jakýmkoliv rozjasňovačům a pudrům. Dbejte ale na to, aby byla barva pleti perfektně sladěná!

2. Dokonalá struktura

Další look cílí na konturování a tvarování obličeje tmavými barvami, které dodají dostatečnou hloubku struktuře vašich kostí. Na rozdíl od minulé sezóny jsou všechny rozjasňující produkty přísně zakázány! Tento způsob konturování dodává pleti velice delikátně „dutý a strašidelný“, ale zároveň extrémně krásný vzhled, který nepůsobí mimozemsky. Proto si pořiďte kvalitní, dostatečně tmavý a matný bronzer a podpořte s ním partie těsně pod tvářemi, na hranách nosu, kolem linie vlasů u spánků a na špičce brady. Aby byl celkový výsledek opravdu dokonalý, poprašte si lícní kosti broskvovou tvářenkou a rty doplňte krémovým leskem ve stejné barvě.

3. Toulky po starožitnostech

Třetí z trendů se nechal inspirovat barvami starých skal, pouští, písků a zapadajícího slunce, ale také chladnými tóny kovů.

Teplé barvy připomínající trhy s kořením v kombinaci s odstíny industriálního betonu, grafitu či asfaltu prohloubí váš pohled. Přichází nová éra kouřových očí zaplněná bohatými barvami, které nás obklopují v každodenním životě!

Pokud si nevíte rady s barvou stínů nebo toužíte po dokonalé paletce trendy stínů ušité vám přímo na míru, určitě navštivte novou prodejnu Inglot v Centru Chodov, která jako jediná prodejna dekorativní kosmetiky nabízí unikátní Freedom Systemem. Tento systém funguje na principu magnetických palet různých druhů i velikostí a umožňuje vám sestavit si barevné palety dle svého přání od stínů přes tvářenky, pudry, stíny a vosky na obočí, korektory až po rtěnky. S výběrem vám s potěšením pomohou profesionální vizážisté z teamu Inglotu a velmi rádi vám umožní si barvy na místě i bezplatně vyzkoušet!

4. Myslete graficky

Stejně jako v předchozích sezónách, nesmí ani v této chybět nejklasičtější z prvků líčení očí - oční linka! Trendem letošního podzimu a zimy bude její co nejoriginálnější pojetí.

Upusťte tedy od čehokoli klasického, co se tvaru i barvy týče. Do zimy vkročte s uhrančivými grafickými tvary, které se snoubí s nádechem faraonské doby.

Ať už zvolíte uhlovou černou nebo zářivou blankytnou modř, tak nezapomeňte, že nezbytné v této sezóně je se vymanit ze stereotypu!

 

Soutěž:

Exkluzivní značka parfumerií Sephora - Make Up For Ever - vyhlásila mezinárodní soutěž pro amatérské i profesionální vizážisty.

Pokud se chcete zúčastnit, podívejte se na

 

www.makeupforever.com/30yearsanniversary.